Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: En femte plads ved EM

windsurf

En femte plads ved EM

En femteplads i et særdeles skrapt felt ved årets EM og bedst placerede dansker ved årets første danske ranglistestævne er årets foreløbige resultater.

Her får du Kasper’s egen rapport fra EM stævnet:

En femte plads ved Formula EM, Santa Pola 2007

Så er jeg netop kommet hjem fra Formula windsurfing EM i spanien. Stævnet var det første i denne sæson, så derfor var jeg taget ned til spanien en uge før stævnet for at træne og lære forholdene bedre at kende, så jeg kunne være toptunnet til stævnet. Jeg havde kun fået et af mine nye sejl inden stævnet, nemlig 10,7’eren. Der var imidlertid lagt op til et rigtig letvinds stævne, og derfor forsøgte jeg alt for at få fat på den nye 11,8’er. Det lykkedes at få Thomas Larsens derned dagen inden stævnet, men jeg havde ikke tid til at teste den inden sejladserne begyndte. Jeg besluttede dog alligevel at bruge den til stævnet, da det var let vind og 10,7’eren var for lille.

Jeg blev meget positivt overrasket over sejlet, det er et helt suverænt let vinds sejl. Det har masser af power, men samtidig også masser af acceleration i forhold til sidste års sejl. Selvom jeg ikke havde trimmet sejlet var det alligevel flyvende i de forhold som vi sejlede i dernede. Når man rammer pustet, accelerer sejlet bare helt vildt. Dette gælder også for 10,7’eren. Disse sejl kommer helt sikkert til at vinde mange sejladser i år.

Vi fik desværre ikke sejlet ret mange sejladser dernede, det blev kun til 4 i let luft(7-12 knob), dog mere vind end i Korea. I første sejlads startede jeg godt, men sejlede dårligt taktisk og endte nede som nr. 10 i mit fleet.

I de sidste 3 sejladser startede jeg godt, og lavede ikke nogen fejl taktisk, hvilket jeg er utroligt glad for så tidligt på sæsonen. Dette gav bonus med en serie på 4, 5 og 4 i de tre sidste sejladser, hvilket resulterede i en samlet 5. plads.

Det er dejligt at se at den hårde træning vinteren over har båret frugt. De næste opgaver bliver den danske rangliste, NM, Eurocup silvaplana og VM i Brasilien til vinter.

Mvh.

Kasper Juul Larsen

Read more

business

Rip Curl på myspace.com

Rip Curl og myspace.com har indgået en aftale om at broadcaste alt Rip Curl video og TV via myspace.com. Lige nu kan du se Rip Curls psyko add om power heated wetsuits nord for polar cirklen

Læs mere
windsurf

Venø Rundt optakt

Søndag er det tid til årets andet stævne i NeilPryde Ø-Grandprix serien. Langturs sejladser for alle niveauer i nogle af landets smukkeste farvande

Læs mere