Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: En historie fra den virkelige verden

Middelfart surfklub

En historie fra den virkelige verden

Morten Madsen har sendt os denne lille historie fra to dage på vandet med storm.

Vi var to tosser fra Middelfart Sejlklub, der var på vandet den 9-12-2011 og den 25-11-2011, da der stormene rullede ind over Danmark.

Den 9. havde Mark og Morten aftalt at mødes ved Svenstrup Strand klokken 10, Mark er 21 og har bil, og jeg er 17 og glæder mig inderligt til at få en kassevogn til mit surfgear, så jeg selv kan tage på vandet. Men da jeg går på gymnasiet og havde fri klokken 12 besluttede jeg at “ha’ det lidt skidt” et par timer, det er jo ikke hver dag det stormer…

Så jeg fyrede op for scooteren og cruisede mod vandet. Mark havde jeg logget med en Red Bull til at hente min surftrailer på min adresse, og så skulle der surfes!

Jeg riggede en lille 4,0 til, tror kun jeg har brugt den 1 gang før. Derefter i våddragten og så ellers på vandet og gi den gas!

Efter et par timer skulle Mark på arbejde, så vi riggede af og jeg cruisede glad hjem på scooteren. Blot 14 dage senere ser jeg på frv.dk, at der vil komme en ny storm! Ringer straks til Mark og får ham med på vandet igen. Denne gang havde jeg allieret mig med en gammel sejlermakker, som ville sejle ud i en af klubbens følgebåde og tage lidt billeder (også bestukket med Rød Tyr)…
Mor kørte mig og kameramanden til marinaen i Middelfart klokken 14, hvor vi mødes med Mark. Men vandstanden var sunket et sted mellem 1 og 1½ meter, så vores følgebåd lå på land, så kunne vi ellers bruge en halv time på at få den bakset fri, og så var det ellers til Svenstrup Strand med traileren bag på Transpeteren 😀

Kris lå klar på vandet til at få fyret nogle billeder af, så løb vi ellers ud til vandkanten, som havde flyttet sig 20 meter fra der hvor den normalt plejer at ligge…

Jeg havde rigget min 4,0 til igen, og det var perfekt! Vi ramte de små bølger i fjorden og fik lavet nogle ok hop.

Men så tog vinden til! Den gik helt amok, og det var totalt svært at styre noget som helst! Så efter at have bakset os ind fra midten af fjorden til et sted hvor vi kunne bunde, besluttede Mark og jeg at hoppe op af vandet. Vi gav tegn til Kris og så sejlede han ellers tilbage til Marinaen, det var dog ikke en ”søndags-tur-sejlads”, inde fra land lignede det næsten, at han sejlede lodret når han ramte en bølge i modvinden…
Vi havde alle tre en fantastisk fredag og venter nu på den næste storm, som der varsles at ramme igen på fredag!

Surfs Up

Send gerne din historie til info@riders.dk

Read more

D.A.F.F.

Den bedste outdoor- og adventurefilm er kåret

I sidste uge blev årets Danish Adventure Film Festival (D.A.F.F.) afholdt i Cinemateket i København. En fejring af eventyret langt fra alfarvej, og i år med rekord i antallet af besøgende. Traditio...

Læs mere
55nord33syd

55nord33syd

En af de film som Riders.dk så ved Danish Adventure Film Festival i København. 55nord33syd er en amartørfilm, filmet og redigeret af 5 spejderkammerater fra det danske spejderkorps. Filmen omhandle...

Læs mere