Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Endnu et Postkort fra Maui

sheriders

Endnu et Postkort fra Maui

ALOHA 🙂

Her en kort hilsen fra Hulaland 🙂

Livet på Maui er fortsat vidunderligt! Elsker virkelig at være her! Vil slet ikke herfra igen… det føles som om at man burde blive her rigtig rigtig længe endnu!
Vi windsurfer og surfer rigtig meget, og hygger fortsat… siden sidst er der sket rigtig rigtig meget! faktisk så meget at det er helt svært at begynde at skrive og fortælle igen, for hvor skal jeg starte??
Prøver dog lige at fortælle lidt…

(Se flere billeder i SheGalleriet)

Sidst i hørte fra mig, havde jeg kun sejlet på Hookipa et par gange, og var stadig meget usikker på at sejle der (røv nervøs for klipperne!!), selvom det var forholdsvis småt… siden da har Hookipas klipper og jeg kysset lidt, og er blevet mere trygge ved hinanden 🙂 kort fortalt røg jeg på klipperne, på min første dag hvor jeg faktisk følte at jeg havde styr på det, og følte mig tryg ved det… ironisk nok! slap dog ekstremt billigt, og nu føler jeg meget slet ikke lige så mange for det mere, for nu har man ligesom en ide om hvad det er (fortæller jeg i hvert tilfælde mig selv)…

Herudover har jeg fanget mine første bølger herhenne på mit paddelboard, som jeg ellers har kæmpet meget med, da det er lidt for småt til min kunnen… har tilbragt en del timer på Hookipa med nogle af drengene herhenne fra, for at lære det, og fået helt ekstremt mange tæsk i forsøget på at lære det!! AV! men har alligevel syntes at det har været sjovt, selv på de dage hvor jeg er blevet vasket gul og blå… men nu går det den rigtige vej, og jeg har da fået lært en del om strøm, bølger og at duckdive er en fordel når bølgerne når over en vis størrelse… 😉 (sys dog stadig at det er svært!)

Herudover havde jeg for halvanden uge siden (de dage hvor alle de film i ser for tiden fra Hookipa blev optaget), min beste dag på vandet i meget meget lang tid… sejlede i de sjoveste bølger nogensinde (dog ikke på Hookipa), og de var såhh rene og fine, og det var bare perfekt til 4,3, perfekt poweret op! det var sådan at hver gang man sejlede ind ad fik man den fineste bølge som man bare kunne lave omkring 5 buttomturns på, og så sejle ud igen… så sjovt!

puhh, og så har jeg sejlet ind i en… ØV! sejlede på en bølge som jeg skulle til at lave et buttomturn på, og sejlede og kiggede hen langs bølgen for at time mit buttomturn, og så ser jeg overhovedet ikke op, og pludselig sejler jeg direkte ind i en skrigende kvinde… heldigvis skete der ikke noget, og selv vores udstyr overlevde… har det stadig helt skidt over det…men så lærte jeg det! sagde pænt undskyld, og så endte hun med at være ok med det hele, og ikke så sur…

…men alt det og meget mere er beskrevet på min hjemmeside, hvor jeg blogger og smider billeder op jævntligt…

den er www.idaboesen.com

her en stak billeder til jer hjemme i kolde Danmark!

en stor hilsen til jer alle, fra hele huset her på Maui 🙂

masser af ALOHA herfra 🙂

Ida

Read more

sheriders

Sheridersturen til snowfunpark aflyst

Desværre har vi set os nødsaget til at aflyse grundet frafald i tilmeldingerne.

Læs mere
kitesurf

Fra Jylland til Sjælland

Steen Carstens krydsede lørdag Kattegat fra Øer til Sjællandsodde med en 8,5 m2 Wipika Indy kite

Læs mere