Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Endnu flere billeder af Rasmus B på JAWS.

windsurf

Endnu flere billeder af Rasmus B på JAWS.

Seneste nyt – Så er de første billeder kommet fra Rasmus – tjek nederst på siden

fra i lørdags

Vi har netop – lørdag den 21.02.04 kl 10:31 modtaget en mail fra vores teamrider Rasmus Baltsersen. OG hvilken mail! Rasmus har fået opflyt et af hans personlige mål her i livet, nemlige at sejle på JAWS!!!

Vi har valgt at bringe mailen som Rasmus har sendt, fordi den bedre end noget andet fortæller hvad han har oplevet. Det stort tillykke herfra til Rasmus for at have gennemlevet hans største drøm.

Hey Boyzzz,

Så skete det endelig. Efter at have ventet på dette øjeblik i 5 år, windsurfede jeg idag den 20. februar på JAWS, Maui, Hawaii!!!! Det var fucking insane!!! Jeg windsurfede ca. 2 timer og tog de 10 støste bølger i mit liv. (Mere end 2 master) Da vinden lagde sig ved 17.00-tiden tog jeg også ud at Tow-surfe!!!! Min Tow-in-makker, Pato Cilliberto, trak mig ind på en af de største bølger i verden. Mere end 10 meter og med en kæmpe barrel, der var stor nok til at en lastbil kunne have kørt igennem!

Måden det hele skete på var ret vild. Vi skulle bl.a. accepteres af selveste Laird Hamilton, Rush Randle, Pete Cabrinha m.m. før vi fik lov til at surfe på Jaws.

Jeg sender billeder og video fra dagen til rideren så snart jeg får dem og fortæller historien om hvordan det skete. Men jeg skal lige ned på jorden først. Jeg er lidt ved siden af mig selv efter at have ventet og trænet til denne dag i 5 år. Det var den største dag i hele mit liv.

aloha and rock on…

Rasmus Baltsersen, D-36.

Billabong, Riders.dk, Naish.

Read more

ski

Så er vi tilbage

Undskyld fraværet, vi har været et smut i Alperne og Norge for at tjekke forholdene ud og se til vores team-medlemmer og selvfølgelig ”drikke os i hegnet”

Læs mere
windsurf

Emailhilsen fra SydAfrika

Vi har modtaget en hilsen fra den anden siden af jorden - nærmere bestemt SydAfrika. Emailen kommer fra en lille flok gæve danskere som er taget på wind-ferie, mens hovedparten af den danskebefolkn...

Læs mere