Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: 5 stærke til faderen af ski

fuldfartigul
ski

5 stærke til faderen af ski

Vi har fundet en af de helt tunge drenge frem – faderen af skiløbet. Ham, der bragte sporten hjem i sofaen hos alle sneglade danskere. Og denne vinter har han store planer om igen at gøre skiløb til en folkesport, når han i selskab med Rasmus DJ indtager Tv2’s sendeflade fra oktober 2015. Her får du fem skarpe fra vores allesammens folkekære skikonge, Thomas Uhrskov:

Hvor skal du shredde den kommende vinter?
Jeg skal rundt og filme med Rasmus DJ. Vi skal blandt andet til Japan, det glæder jeg mig meget til. Jeg har ikke været der før, og rygtet siger jo, at der falder 18 m pudder om året. Så skal jeg til Colorado, det er altid fedt. Og Island – vidunderlig natur og søde mennesker. Så skal jeg også forbi de fleste europæiske lande.

tu

Hvad er hot, og hvad er not den kommende vinter?
Jeg forventer, at mine nye briller fra Oakley er rigtig hot. De har blandet forskellige lysspektre, så de er ekstra gode i dårlige forhold.

Og så er jeg ret sikker på, at jeg er not, når Rasmus vil udfordre mig i parken. Han kan helt sikkert lære mig noget – og jeg håber da også, at jeg kan lære ham et eller andet.

Hvem skal man holde øje med den kommende vinter?
Man skal helt sikkert vende blikket mod Rasmus. Og hvis man kigger godt efter, kan man se mig i baggrunden.

Hvilke ture har du i ærmet den kommende sæson?
Vi skal filme i nærmest hele verden. Udover de førnævnte ture, har jeg to andre ture oppe i ærmet, som jeg må vente til efteråret med at afsløre. Men det bliver meget anderledes, end man kan forvente. Det bliver total fedt, og kommer nok til at koste et par ski undervejs.

Du var manden, der er skyld i, at alle danskere kører rundt med afklippede stropper på skistavene. Fortsætter denne hetz?
Det er fantastisk, at det ikke bliver glemt. Jeg har droppet at klippe dem over, det er jo meget smart at kunne hænge dem op i skikælderen. Men altså, alle ved jo, at man ikke skal køre med hænderne i dem. Man skal bare ikke klippe dem af. Især ikke på udlejningsstave, folk ved godt, hvor det kommer fra, og så bliver jeg upopulær.

Arbejdstitlen på de nye programmer er ‘På Ski 2.0′. Det er meningen, at succesen fra de tidligere programmer bliver videreført. Men denne gang er der hentet unge kræfter ind i form af freeskier Rasmus Dalberg Jørgensen. Rasmus skal lige køre VM. Derefter drager de to ud i verden for endnu en gang at kunne bringe skiløbet hjem i stuerne. ”Det bliver forhåbentligt underholdende, informativt og overraskende,” slår Thomas fast.

Programmerne vil blive sendt på TV2 Fri fra oktober 2015, og fra december kan de nydes på hovedkanalen TV2. Vi glæder os til at se, hvad de kan finde til os.

_I5X7253Foto: Uhrskov Films

Read more

Nicolai Højgaard front
Aarhus Snow Park

5 Stærke til Morten Agersnap

Denne uge har vi fået æren af at skyde 5 stærke ud til Morten Agersnap der er pioner i det danske skimiljø. Morten er til dagligt udviklingskonsulent i Danmarks Skiforbund og har mange uger på ski ...

Læs mere
Ringkollen setup1
freestyle dm

Freestyle DM og Snowboard DM genforenes

En breaking news pressemeddelse er netop tikket ind i Riders.dk indbakken! For første gang siden 2008 har folkene bag Danmarksmesterskaberne i freestylski og snowboard valgt at slå sig sammen og la...

Læs mere