Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Fornæs/Grenå torsdag den 17/5/2007

windsurf

Fornæs/Grenå torsdag den 17/5/2007

Vinden stod i VestNordVest og med en udsigt på 11-14 m/s hele dagen var der lagt op til en måske god session ved Fornæs 3 km nord for Grenå. Fornæs er måske mest kendt for sine store bløde Kattegat bølger og kan minde lidt om en dag i Smidstrup på nordkysten når det viser sig fra sin bedste side.

Omkring kl.13 kørte jeg afsted med udstyret i Chrysleren og en lille hovedepine fra en god onsdags session på Gazstation i Århus. Men godt udhvilet efter 5 timers søvn stod den på wave på Østjyllands bedste spot.


Lars Green træner også på Fornæs

Efter ca. 50 min kørsel drejer jeg rundt om hjørnet og det første syn der møder mig er Lars Green der smækker et killer frontloop, og 1 min efter ser jeg Nikolaj B. Eriksen smide en god baglænder. Ikke noget dårligt syn, og det er et sjældent syn at se en Sjællænder og en Fynbo på dette spot. Jeg går Nikolaj i møde og han sejlet 4.5, så jeg er sikker på at der er vind.

Jeg rigger hurtigt 4.5 Zone og smider mit mindste brædt på Real World Wave 69, også går det ellers derudaf. Jeg var så heldig at have fået kameraet med så jeg har et par enkelte pics. Se nedenfor.

Aloha

Anders Wedendahl
Sponsored by Neilpryde, JP-Australia and Surfline.dk

Read more

sheriders

Surfing - Nu ruller kameraerne!

Optagelserne til Danmarks nye surf-film gik igang i forbindelse med Spring Battle i Klitmøller.

Læs mere
surf

Maverick is Mapped

Vi fortsætter vores rapport om surfspottet Mavericks, nu tager vi en tur under vandet og ser nærmere på den barske undergrund som er ophavsmanden til de store bølger!

Læs mere