Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Første rapport fra McNorge

ski

Første rapport fra McNorge

Er lige kommet til København, efter tre fede uger i Sølden! Ironisk nok dumper det ned med sne her hjemme, mens mange områder i alperne har katastrofal mangel på det samme. Dog ikke Sølden, da 1/3 af systemet befinder sig på gletscher. De sidste tre uger på ski har været optimale. Jeg har fået en masse kilometer i benene, og nogle enkelte dage med kvalitets powder.

Foruden skiløbet har jeg forsøgt at lægge ”den perfekte plan” for sæsonens rejser. Som så mange andre mangler jeg også en ”spåkule”, så kun tiden vil vise, om jeg rammer ”konge forhold” på nogle af sæsonens rejser. Jeg har derfor lagt ind nogle ”åbne” uger omkring månedsskiftet Februar/marts, så jeg har friheden til at tage en lille afstikker, til det/de områder der har den bedste sne. Nogle af rejserne er forbundet med konkurrencer og filmindspilning, men det må jeg hellere vende tilbage til, når den tid kommer.

Efter at have ordnet en del praktiske ting her i København, står den blot på en lille ”komsammen” med nogle venner, hvorefter jeg kaster mig på bussen ned til Sôlden, her på fredag. Foruden den ovenforstående rejseplan tager jeg sandsynligvis en måned på en alpe-gletscher, her til sommer, hvis formål er at få lidt føling med snowparken. Mit bedste trick pt. er sandsynligvis en ”død” salto, så her skulle det være gode muligheder for lidt progression. Nogle af mine sprødeste oplevelser fandt sted i Potillo, Chile, så drømmen er at kunne tager derned i slutningen af august, og være der nogle uger.

Hygge, hygge og god sæson!

Mc. Kristijan

Read more

ski

Så er det blevet 2003 i Val Thorens (En bums beretter)

Vores udsendte medarbejder, Teit, beretter fra Val T. hvor han slog sine folder denne sæson. Læs om hvad der sker i Val T. og livet som bums og hvad der er sket for de danske bumser den sidste måned

Læs mere
snowboard

Rapport fra braget i parken - Fælledparken

Så er søndagen gået og der blev snowskatet for alle pengene i fælledparken. Selvom tøvejret forsøgte at drille, blev det en samling med masser af chilling, rails og grillmad

Læs mere