Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Christopher Friis - Cape Town beretning

cape town

Christopher Friis - Cape Town beretning

World Cup sejler Christopher Friis har igen i år brugt vinteren i Cape Town hvor han har sendt os nedenstående beretning fra.

——————–

Egentlig var jeg kørt lidt træt i den gamle rutine med at tage til Cape Town, Syd Afrika ligesom de to forrige år, men da jeg jævnligt tjekkede vejrudsigterne på mine andre alternativer på de Kap Verdiske øer og Chile viste der sig et klart billede af, at Syd Afrika havde ramt en langt bedre sæson hvor vinden og bølgerne pumpede konstant. Så endnu en gang fandt jeg mig selv ombord på et fly til det Syd Afrikanske vinterparadis Cape Town.

Jeg ankom midt i januar hvilket egentlig er lidt sent i sæsonen, men der gik ikke andet end et par dage inden både vinden og bølgerne begyndte at pumpe og jeg kunne gå igang med min træning. Jeg havde sat mig for hovedet at jeg skulle have min Wave 360 til at sidde 100% så jeg kunne begynde og bruge tricket i konkurrencerne til sommer. Det lykkedes mig virkeligt at få knækket koden på tricket og jeg kunne begynde at lande det stabilt på bølgen i de fleste typer forhold ved udgangen af mit ophold i Cape Town.

Et af mine andre mål for turen var at få landet min første dobbelt forlænder, men det havde jeg knap så meget success med idet jeg flere gange crashede så hårdt at jeg begyndte at miste modet. Det lykkedes mig endda at brække en bom med min hofte i et af styrtene. Det, efterfulgt af en forvridning af min fod og en forstuvning af mit håndled gjorde at jeg resten af turen tog det mere roligt med springene.

Det forhindrede mig dog ikke i at give den fuld gas med at filme i år. Derfor er jeg glad for at kunne præsentere min video som jeg har arbejdet hårdt på henover vinteren. Lyset om aftenen i Cape Town er helt fantastisk og jeg forsøgte derfor at udnytte det til fulde for at opnå denne unikke effekt. Her har i et lille preview til videoen…

http://vimeo.com/63332628

Jeg har kun lige været hjemme og vende i Danmark i to uger før jeg rejste videre til mit andet hjem El Medano, Tenerife hvor jeg er nu. Her har jeg tænkt mig at blive frem til slutningen af august for at træne mere effektivt og målrettet mod PWA event’sene henover sommeren. I år er flåden skåret ned fra 48 mand til 32 mand så der er ingen plads til at lave fejl og derfor vil jeg være i så skarp sejlform som jeg kan blive for at sikre mig en plads i world touren.

2013 markerer også en ny æra for mig idet jeg har startet min virksomhed; Wave Academy Events som laver Wave camp initiativer verden over som for eksempel “Simmer Style Talent Academy” som løber af stablen fra d. 30 juni til d. 4 juli på Tenerife.. Derudover kommer der også en række camps i løbet af august måned og senere på året.

Sidst, men ikke mindst vil jeg gerne takke mine Simmer Style, Playground og GoPro som gør alt dette muligt for mig.

Read more

bataleon

SNB DM 2013 - Bataleon Session

Snowboard DM 2013, Hafjell, Dag 2 – Bataleon Session Anden dagen på bjerget startede fra morgenstunden med en skyfri himmel. På et stort skiresort som Hafjell, så kan man på mange måder mærke, at ...

Læs mere
ski

Snow Dome måske i redning

Den 8. marts bragte vi jer den triste nyhed at den tyske indendørshal ved Hamborg, Snow Dome, var gået konkurs og have sidste åbningsdag d. 31.03.2013. Læs beretningen HER. Som vi lovet, bringer vi...

Læs mere