Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Fyssen fra Holstebro

interview

Fyssen fra Holstebro

Alderen siger halv fyrre, adressen siger Holstebro og planen er lagt for de kommende år, der står på studier med en masse piger – men der skal altså også være plads til noget windsurf!

Jonas Knudsen er mere ambitiøs end de fleste freestyle og wavesurfere, og sejler i den danske a-række der tæller landets bedste. Hen over vinteren er det blevet til en tur sydpå for at komme på vandet, uden at skulle banke isen af fjorden. Hvad siger ambitionerne for den kommende sæson, og vil der blive tid til at komme ud at surfe nu hvor man igen rammer SUen, og selv skal sørge for det meste?

Billede til Surf NewsNavn: Jonas Rærup Knudsen

Alder: 20

Målsætning: Top 5 i Freestyle & Wave

Sponsorer: Neilpryde, JP- Australia, Billabong

Hjemmeside: www.jonasraerupknudsen.dk

Hvordan har du forberedt dig gennem vinteren? Har du været ude at rejse?


DK blev pludseligt til et nyt afsnit af Ice Age, og selvom jeg har trodset kulden nogle gange er det ikke meget windsurf jeg har fået. Jeg begyndte at træne lidt mountainbike, men det gik hurtigt i stå pga. vejret. Jeg har netop tilmeldt mig fitness, så jeg satser på at rette op på det forsømte. Mht. rejse var Sebastian Kornum jeg en uge på Tenerife i januar. Vi var super heldige med forholdende, helt fantastisk. Sommer sol og surf. ”So Delicious” Den tur kan jeg leve længe på her i kulden!

Hvem tror du bliver dine værste konkurrenter/de hårdeste i DK?:

Alle i A rækken er super dygtige sejlere, og jeg skal stå tidligt op, hvis jeg skal gøre mig nogle forventninger om at slå nogle af de gamle klitmøller krigere af pinden. Men jeg vil forsøge at gøre mit til lidt omrokering 😉

DSC04533

Hvilke stævner kommer vi til at se dig i, i år?:

Hele den fantasico DBO Freestyle/wave tour!

Noget nyt på programmet for sæsonen 2010? Hvad har du arbejdet med gennem vinteren, for at rykke flere tricks end Golito, og rippe større bølger end Jason?

Jeg vil altid være den hurtigste knallert på havnen! 😉 Der udover er alt 2010 gearet er i hus, og på den konto kan jeg ikke få det bedre! Mht. manøvrer vil jeg fortsætte hvor jeg slap, og fokusere på at blive mere stabil. Desuden har jeg nærstuderet en masse surffilm, dels fordi det lækkert at se på, men også for at få kortlagt manøvrerne på nethinden. ”If you can think it, you can do it!

IMG_6316

Hvis der er noget jeg ikke har spurgt ind til, så skriv det endelig her!!

I Januar flyttede jeg til Holstebronx, og efter som det er mine nye base, glæder jeg mig til at lære flere surfere at kende her fra området. Måske har i endda et secret spot jeg må blive indviet i? 😉 Jeg satser på at skyde Astra’en mod Klitmøller når vejrudsigten siger god for den, ellers ses vi når istiden er game over!

Nogen du gerne vil takke her til sidst – så får du lige muligheden!

Tak til mine sponsorer NEILPRYDE, JP-AUSTRALIA, BILLABONG

Mange tak for interviewet, Riders.dk ønsker dig held og lykke med den kommende sæson!

http://vimeo.com/9504024

Read more

money

Shaun White tjener 32.000$ om dagen

Det kommer vist ikke som en overraskelse at Shaun White tjener mange penge. At han dog var den højest betalte atlet under hele OL, er dog helt sindssygt. White har lige forlænget sin kontrakt med B...

Læs mere
ski

CR Johnson er død

Den 26 årige newschool-skilegende C.R. Johnson døde den 24. Februar ved et skiuheld i Squaw Valley, Californien. Hidtidige rapporter fortæller, at amerikaneren var på vej ud over nogle klipper, da ...

Læs mere