Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Gran Canaria - Kenneth D. - del 2

windsurf

Gran Canaria - Kenneth D. - del 2

Jeg har nu været på på Gran Canaria lidt under en uge, og anden dagen på worldcuppen er netop overstået. Jeg landede søndag formiddag godt omtåget, da jeg havde kørt det meste af natten for at nå flyet fra Hamburg lufthavn kl. 6 om morgen. Turen fra lufthavnen gik direkte til Pozo, hvor jeg lige skulle indlogeres på toppen af den berømte surfbar "LA OLA". Her havde de andre danskere, som jeg bor med, allerede indtaget det meste af lejligheden, der for de næste par uger er vores hjem. Jeg fik dog lidt af et chok, da jeg kom ned i kælderen, hvor vi opbevarer vores udstyr, for halvdelen af worldcup drengene havde også valgt at læsse alt deres udstyr af dernede, så man kunne nærmest ikke klemme mere udstyr derned.

Eftersom jeg ikke havde fået et wildcard til worldcuppen i Pozo, var jeg nødsaget til at sejle med i trials’ene, som fandt sted dagen før stævnet startede. Dette betød, at jeg havde 4 dage til at træne i, inden det virkelig galt. Træningen gik rigtig godt, og da jeg mødte op på stranden torsdag morgen for at melde mig til trials’ene, følte jeg mig godt forberedt. Der var 4 wildcards at sejle om, og de fleste af de fremmødte var nogle af de lokale drenge, som heller ikke havde fået en plads. Mit første heat blev også som ventet mod en af de lokale, så det var ikke en nem opgave at komme videre. Heatet gik rigtig godt, og jeg kunne efter heatet se mig selv videre til finalen om de 4 wildcards. Jeg endte på en 3 plads og havde dermed sikret mig en plads i min første worldcup.

Fredag var første stævne dag, og efter indskrivningen valgte overdommeren at starte single elimineringen i wave, da forholdene var ret gode. Jeg havde fået min PLASMA team mate Alex Mussolini i mit første heat, så det var noget af en mundfuld. Jeg havde været ude og varme op med min 4.2’er, som var godt powered, men lidt inden mit heat startede, syntes jeg vinden var aftaget lidt, så jeg valgte i samråd med team chefen Mikkel Asmussen at tage min 4.5’er, for som han sagde "så gælder det om at være godt powered". Det skal jeg også lige love for, at jeg blev for ca. 1 minut inde i heatet tog vinden ret meget til igen, så jeg havde rigeligt at se til med min 4.5’er. Jeg synes selv, at jeg sejlede et godt heat, da jeg fik nogle gode og høje spring, og så fik jeg endda lige listet en taka af på den ene af mine bølger, men Alex var simpelthen på et andet niveau. Han sejlede vildt godt med planende forlænder og taka’er på næsten alle hans bølger, og jeg måtte retfærdigt nok se mig slået. Der blev sejlet 8 indledende heats på stævnets første dag.

I dag fortsatte single eliminering, men de måtte opgive at få de sidste 4 heats gennemført, da forholdene til sidst var for dårlige. Som heats’ene skrider frem bliver niveauet bare højere og højere, og det er ret fedt at se drengene give den fuld gas på vandet. Mest imponerende er Philip Köster, Ricardo Campello og Victor Fernandez, som efter min mening er storfavoritterne til stævnet. Men det bliver helt sikkert spændende, at se hvad der sker de næste par dage. Jeg er i hvert fald klar, når dobbelt’en starter og jeg får chancen igen

Read more

windsurf

Vedbæk Classic revisited

På trods af Lystløgnerne fra Lyngbyvejens bestræbelser, blev der for nylig sejlet Vedbæk Classic. Her kan du læse, hvordan det gik

Læs mere
windsurf

Sebastian Kornum vinder HIHO 2009

Sebastian Kornum vinder Highland Spring HIHO 2009, farmand Torben bliver 2’er!

Læs mere