Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Hans Jacob Brandt deltager i European Open

ski

Hans Jacob Brandt deltager i European Open

Hey Riders.dk!

Efter at være kommet hjem fra France har jeg brugt min fritid forholdsvis aktivt.

Jeg har endelig fået launched den blog/hjemmside, som jeg har prøvet at få styr på i et godt stykke tid. Jeg har desuden filmet, klippet og uploadet et edit (tjek det på www.hjbrandt.biz og har taget nogle billeder (jeg tager aldrig billeder). Ellers har jeg skrevet 22 mails, set alle 6 Star Wars film, lært nogle nye småting, fået styr på nogle grabs. Og så jeg har kun spist 1 pizza på 2 uger på grund af lidt sygdom.


Nå jo, så tilmeldte jeg mig Orage European Open – og kom ind i slopestyle! Det er jeg mega stoked over, og jeg glæder mig rigtig meget til at deltage.

Læs mere på: http://www.laax.com/freeskiopen/

Det var vist alt for denne gang.

Husk også at følge med på www.hjbrandt.biz (dot com var optaget…)

Mvh

Hans Jacob

Read more

surf

Fuerte Perfection

Harbour Wall: 22c. / 6''swell / let offshore-vind. Så bliver det ikke meget bedre. Her er en guide til en god tur til Fuerteventura.

Læs mere
windsurf

Secret Sails signer Dansk

Martin BC og Jonas Bødker er det danske input på det internationale Secret Sails team

Læs mere