Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: I Syd Afrika med K Danielsen

MFC

I Syd Afrika med K Danielsen

Jeg har nu været i Sydafrika i lidt over 3 uger. Jeg skal være her til slutningen af marts, så jeg har ca. 3 måneder til at træne og forberede mig til worldcuppen 2010. Sidste år var mit første år i worldcuppen, og jeg fik gjort mig nogle rigtige gode erfaringer, så jeg ved nu, hvad jeg mere målrette skal træne imod, og hvad der er vigtigt at have styr på.

Forholdene hernede i år har været ret usædvanlige. Normalt er januar en meget blæsende måned men til gengæld er bølgerne for det meste ret små. Men i år har der nærmest været bølger hver dag, og der har været op til flere dage med rigtig store, og tunge bølger. Der har så ikke været så meget vind som normalt, men når der så har været vind, har forholdene været rigtig gode.

IMG_7790-2-1

IMG_8309-1-1

Der er en del af prof’erne hernede for at træne i år. Klaas Voget, Victor Fernandez og Marcilio Browne er ved at teste nogle af de nye Fanatic prototyper. De fleste topsejlere fra England er her bla. Proffitt, Jamie Hancock og min PLASMA team mate Phil Horrocks. Herudover er der også et par af de rigtig dygtige freestyle sejlere hernede. Antxon Otaegui, Steven van Broeckhoven og Phillip Solttyslak har slået et smut forbi. PLASMA team chefen Robert Sand var også lige på et 18 dages lyn visit, så jeg har trænet en del med ham, og samtidigt har vi sejlet en del med de andre prof’er hvilket er rigtig god træning og på samme tid meget motiverende.

To be continued……….

Tak til mine sponsore

Simmer, RRD, MFC, Mystic, Skishop, PLASMA


Read more

ski

Winter X-games 14 begins

Så er det nu drenge og piger, X-GAMES 14 starter. Vi vil holde jer opdateret fra pipe og slopestyle konkurrencen fra Aspen mountains. “Some people like it tight. I like it wide, but that’s just me”...

Læs mere
ski

Freestyle DM står for døren- Interview med Nikolaj Vang

Så er det ved at være tid til at tage hul på en af de vigtigste uger for det danske freestyleski-miljø. Nemlig uge 5, bedre kendt som DM-ugen. For sjette år i træk mødes cremen af dansk freestyles...

Læs mere