Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Ida Boesen Worldwide

windsurf

Ida Boesen Worldwide

Du var af sted sidste vinter, hvor du var på Maui og surfe og nyde de fantastiske surfforhold. Og samtidig var du til photoshoot med Starboard, så vi kunne se dig i Starboards katalog. Det må have været fantastisk?

Ida: Havde den fedeste tur!! Ville ikke bytte den for noget i verden –klart de bedste 8 måneder i mit liv indtil nu! Og prikken over i’et var virkelig de sidste par måneder hvor jeg tog tilbage til Maui, og var så heldig at opleve at lave photoshoot for både Hot Sails og Starboard!
Samtidig drømmer du om at studere på Hawaii og kunne tage ud og rippe Hookipa hver dag? Det lyder som det surferliv mange går om drømmer om, men er det virkelig muligt?
Ida: Tja, det er der ingen tvivl om at det er! Og det var jo egentlig også min mening efter at have oplevet specielt de sidste to måneder på Maui. Havde alt kørt i stilling, med studieplads, og at jeg skulle bo sammen med 3 af mine bedste venner fra Maui, i et lækkert hus vi havde fundet i Haiku, tæt på Hookipa… meen i sidste øjeblik tog det hele lige en vending, og jeg var så ”heldig” at komme ind på International Business på CBS hjemme i København (som jeg kun havde søgt fordi jeg vidste chancerne var minimale, og lukke munden på de gamle derhjemme). Må nok indrømme, at det ikke blev fejret med champagne og fest og farver som hjemme hos mine kommende klassekammerater. Og at det lige tog lidt tid at tage den endelige beslutning om at starte på CBS kun 5 dage efter optagelsen, er bestemt heller ikke en hemmelighed. Meeen, den slags beslutninger skal man jo desværre tage en gang imellem, og det blev så drømmeuddannelsen frem for drømmene-tilværelsen på Maui i den omgang…
Der har været lidt af et change of plans/ optagelse på international business på CBS. Hvad har det af betydning?
Ida: ARGHH, det har ændret nærmest alt!! Nu er jeg fesen bleg dansk studerende, som bruger alle sparepengene på bøger om international økonomi og andre ubehageligheder, og som bare savner at komme ud og lege! Meen, til gengæld hænger jeg nu på Ida Jespersen (ski), som jeg bor sammen med i vores lille hus i kartoffelrækkerne, og vi kan være grå studie-mus sammen… -Og det, plus generelt at kunne være sammen med alle vennerne herhjemme i Danmark vil jeg faktisk næsten mene kan måle sig med et hus i Haiku med udsigt til Hookipa! Her har vi bare søerne i stedet ;o) Desuden har jeg jo været så heldig at mine sporer ROXY og Hot Sails Maui ikke har slået hånden af mig ;o) og at Svein Rasmussen fra StarBoard var så sød at tilbyde at jeg i stedet kunne komme til Kina og få internship hos dem når tiden på studierne kræver det… og det er jo virkelig rart, selvom jeg lige vender op og ned på det hele, stadig at blive bakket op i en sådan beslutning…
Betyder det så, at du delvist må sige farvel til drømmene og tilværelsen på Maui?

Ida: Kun nogle af dem… tror bare at drømmene har ændret sig lidt. Og så fik jeg jo udlevet rigtig mange af dem inden jeg tog tilbage til DK… Jeg er ikke færdig med hverken windsurf eller Maui! Om jeg så ender med at tage derover og læse på 5. semester, eller jeg ender med at forsøge at få internship hos en af mine fantastiske sponsorer, det vil tiden vise, men jeg har ikke været på Maui sidste gang, og jeg er da også for tiden i gang med at planlægge min næste tur derhen…
Du har døjet med en skulderskade fra wakeboard i juli. Hvordan står det til og får du surfet herhjemme?

Ida: Jamen, lavede et uheldigt styrt på slideren ude i kabelparken i juli måned, og siden da har jeg haft problemer med den, men tænkte som en start bare at den var hævet og overanstrengt, men da jeg så endelig tog mig sammen og gik til lægen i november viste det sig at et eller andet var knækket inde i den, og så blev jeg opereret her for en måned siden… Rigtig øv, og endnu mere øv fordi jeg ikke kan surfe før august!! Så nej, får slet ikke surfet herhjemme… render bare rundt og er handikappet! Men det hører jo med til at have det sjovt og lege på vandet, så tager det lidt som det kommer og venter med tålmodighed så jeg kan blive klar igen inden efteråret! Og bonus er at der ingen undskyldninger er for at tage sig sammen til at tage i fitness dk og komme i god form inden efteråret, når jeg alligevel skal genoptræne!
Du har lige været en tur i Brasilien – endnu en surftur til en fastastisk destionation?

Ida: Billetten blev bestilt med den hensigt at jeg sammen med en pige fra min klasse og en af mine venner fra Maui, skulle ned og sejle der hvor Kauli Seadi kommer fra, men de planer blev ændret da det gik op for mig at skulderen ikke lige virkede som den skulle. I stedet blev det bare hygge og oplevelser, hvor vi rejste rundt omkring Sao Paulo og Rio… De to andre fik dog heldigvis surfet en masse i bølgerne på de breddegrader… Men det var helt sikkert ikke sidste gang jeg var i Brasilien, og næste gang bliver det med surfudstyr!

Slutteligt vil jeg gerne høre, hvad du har af planer for den kommende sæson?
Ida: Jamen nu er jeg jo handikappet det næste stykke tid, og den skal bruges på at få taget den praktiske del af min duelighedsprøve, og så vil jeg begynde at sejle matchrace! Kan jo snart ikke holde mig fra vandet længere… vil ud og lege! Og når vi når forbi sommeren og min skulder forhåbentlig igen er surf-klar, så regner jeg med en tur syd på i et par uger for at se om jeg helt har glemt hvordan man gør, så jeg kan komme ud og surfe til efteråret, hvor jeg glæder mig til den årlige hygge ved DM i efterårsferien. Og ikke mindst er planen 5-6 uger på Maui til jul J og så skal søstrene Kessler og jeg da helt sikkert holde Girls Go Windsurf et sted i Danmark igen…
Rigtig god sæson til alle fra Ida Boesen, aloha!

Read more

ski

Helly Hansen Freeride DM 09

SÅ er der kun en uge til Helly Hansen Freeride DM 2009. Vi har taget en snak med Jeppe Hansen, som er arrangør af konkurrencen

Læs mere
snowboard

Andreas Wiig inviterer

Det er oppe i tiden at lave sin egen invitational, når man er en halvgammel pro. Jon Olsson gør det, Fugmann gør det, og nu gør Wiig det også.

Læs mere