Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Ida Jespersen til US Open

ski

Ida Jespersen til US Open

For en uge siden skrev vi om din hjælp og din hjælp gav bonus! Ida Jespersen skal til US Open for at forsvare Danmark. Riders.dk spurge Ida selv, for at høre hendes umildbare reaktion.

Nu er du med i det fine selskab ved US Open, hvilke forventninger har du til konkurrencen?

Jeg håber jeg udvikler mig en masse og at jeg bliver presset lidt når jeg skal kører med de store piger, det blir en kæmpe oplevelse! Også glæder jeg mig til at skulle køre mod pigerne herfra NTG!…og måske at jeg er en inspiration for andre piger til at komme i gang med freestyle… Men jeg håber rigtig meget at jeg kan komme på de internationale teams, det ville være det svedigste!

Du forsøgte at stille op i både slopestyle og superpipe, kom du med i begge?

Ja det gjorde jeg! Men jeg har fået et lille problem med at nå både VM og US open, for us open pipe er den 21 og VM pipe den 24 så det er lidt svært at nå. Så jeg må desværre prioterer VM hvis ikke jeg finder en wonder flybillet der passer i programmet!

Hvilken disciplin mener du selv din chance er størst?

Hmmm… det er jeg selv meget i tvivl om! Alle andre siger at jeg nok kommer til at gøre det bedst i pipe, men tror egentlig selv at jeg gør det bedst i slopestyle… Men tror jeg satser på at få trænet en masse pipe inden, da det er det jeg også skal til VM i. Men regner lidt med at det blir et “all-or-nothing-game” for mig! Jeg tror jeg vil koncentrerer mig om at få en fed stil og stompe alt det tæller vist rigtig godt hos dommerne…

Hvordan er det at skulle forsvare de danske farver ved sådan et kæmpe internationalt event?

Jeg skal vel prøve at vinde lidt respekt for DK på ski, vi er jo ikke ligefrem kendt for vores gode opførsel på pisterne! Jeg synes det er mega sejt at få lov til at være den første danske med, og forhåbentlig kan jeg bevise at man kan følge med selvom vi kommer fra lille dk.

Tak til de rare sponsorer…. SOS, Rossignol, Scott USA og 540

Om US Open:

US Freeskiing Open har eksisteriet i 10 år, som springbræt for håbefulde unge mennesker der vil prøve at komme frem på skiscenen. Vend blikket mod den nuværende liste over professionelle skiers, så kan langt de fleste konstatere at US Open har været deres genvej til succes.

Denne gang foregår US Open et nyt sted, Copper Mountain. Det går løs fra 17. – 21. januar 2007 med en præmiesum som giver efterklang i miljøet, hele $60.000 i vente til de bedste.

Der er altid garanti for et brag af et event, hvor vi helt sikkert kommer til at høre om helt nye navne, der imponere skiscenen. Riders.dk følger selvfølgelig eventet og brigner alle nyhederne!

Riders.dk ønsker Ida al held og lykke med konkurrencen, som vi selvfølgelig dækker lige her på dk svedigste site! Tak ti alle brugerne der brugte tid på at hjælpe Ida afsted.

photo: campnz.dk

Read more

sheriders

Ski - Ida Jespersen til US Open

Riders.dk bedte om din hjælp for at sende Ida Jespersen til US Open. Dette gav resultat, Ida findes på startlisten til et yderst interessant event for den internationale skiscene.

Læs mere
ski

Anomaly - Riders.dk anmeldelse

Der findes et utal af freestyle film efterhånden, ja så mange at det er ganske besværligt at danne sig et overblik. Riders.dk hjælper dig på vej, så du finder den helt rigtige film!

Læs mere