Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Interview med Cap P

snowboard

Interview med Cap P

Interview med Casper Pedersen alias Cap P.

Hvor Gammel er du og hvor er du fra?

22 år. Er fra havnen……… I Virum aiight

Hvornår og Hvorfor begyndte du at stå på snowboard?

Først prøvede jeg at stå påski, men det minder sgu for meget om rulleskøjter, så det gad jeg ikke. Første gang jeg prøvede at stå snowboard var i tiende klasse. Jeg havde vel stået omkring 6 uger inden jeg tog min første sæson efter gymnasiet i 2001.

Hvor har du kørt indtil videre?

Jeg har haft 2 sæsoner i Val d‘Isere. Ellers har jeg kørt lidt i Avoriaz
og Val T.

Nævn den/de personer som inspirerer dig mest?

Jeg har ikke noget direkte forbillede. Inspirationen kommer til dels fra
skateboard og fra mit kloge hoved. Dog vil jeg lige påpege at JP Solberg popper en go gorilla, som godt kan sætte tanker i gang.

Hvordan har du det med konkurrencer?

Det er sjovt at køre konkurrencer, og jeg lever mig meget ind i det. Adrenalinen
pumper, og man er klar. Dog kan en dårlig park ødelægge det hele, som f.eks. til Dm i Val Thorens i 2003. Det undrer mig at man gang på gang afholder DM i Val Thorens, som i mine øjne, er det dårligste sted i alperne.

Du har stillet op i et par svenske konkurrencer på det sidste og gjort det pænt svedigt, hvorfor?

Jeg blev inviteret til en konkurrence i Sverige, sammen med en masse gode
boardere fra Sverige. Det var en god oplevelse, så derfor prøvede jeg det igen. Det gode ved konkurrencer er at man presser sig selv en lille smule, og man får en del inspiration fra de andre deltagere.

Hvordan føles det at blowe up som den første danske snowboarder som kan give gas på et internationalt niveau?

Sådan ser jeg det ikke selv. Men det er da helt klart en fed følelse, når
man giver en svensker baghjul. De tror jo ikke man dur til noget, fordi man er fra Danmark.

Er det dope at blive betragtet som Danmarks P. T bedste snowboarder?

Hvis man kan score damer på det er det dope. Hvis ikke så det sgu lige meget.

Har du et favorit trick?

P. t er fs. 7‘er mit foretrukne trick, men b/s. 1‘er gorilla-style (som Mikkel
A laver den) er sgu også noget der funger.

Hvem kører du med normalt? Hvem er i dit crew?

Jeg har ikke nogen fast at køre med. Men jeg regner med at JP eller Devun
Walsh får lov til at køre med mig i Californien, nu ser vi om de kan følge med. Mikkel A og Teit A har lært mig alt.

Hvad er dine planer for resten af denne sæson?

Mine planer er at udnytte den tid jeg kan få på sne, så meget som muligt.
den 14 marts rejser jeg til Californien i 2 uger for at prøve kræfter med Bear Mountain. Derefter skal jeg til DM i Val Thorens i påsken. Jeg håber at parken har forandret sig gevaldigt, så det ku blive gas. Måske kan jeg få sparet nok sammen til en sommer camp, hvis da ikke skateboard trangen holder mig hjemme.

Fortæl om dit bedste øjeblik på et snowboard!

Da jeg kvalificerede mig til finalen i the dragon flying circus contest

Det er ikke nogen hemmelighed at du har nogle pænt svedige sponsorere, hvordan fik du fat i dem?

Det er p.g.a. min homeboy Teit. Teit har aldrig tvivlet på mine evner. Derfor
har han altid sagt til mig at hvis jeg udnyttede mine evner, og gik for den, skulle han nok hjælpe mig med at få et godt hook up, fordi han kender de rigtige mennesker. Til start fik jeg en rimelig god deal med forum og foursquare. Et næsten fuldt set up dvs. board, bindinger jakke, bukser, goggles og handsker. Dealen var at hvis jeg klarede mig okay til DM 2003, ville jeg få det hele, ellers skulle jeg betale en meget lav pris for det, hvilket jeg kom til, fordi Søren Bo provokerede mig (Jeenyus teamrider). Derefter er det gået godt, og jeg
har været så heldig, at komme rigtig på forum og foursquare. Siden hen på Bobbys boardshop. Udover at det er rart at få gratis fedt gear, er det også en støtte og en motivation.

Behandler ”bagmanden” dig godt, eller?

Mikkel A er flink og gavmild og han elsker mig, det har han engang sagt.
Nogle gange kan han godt være en kæmpe kegle og en svans, men han gør sgu et godt arbejde for en både indlands og udenlands. Han sørger for at man får hvad man har fortjent, og gerne lidt ekstra. Engang kunne han hooke en op med damer, men nu det omvendt. Han er også 32, men en flot fyr ellers, når han suger kinderne ind aiiight. Mikkel A a.k.a “bagmanden”, lever og ånder for snowboard. Han cruiser Navigator og hører hiphop, og han er ikke genert for at vende plader foran damerne, det kan de godt li. Det altid en fornøjelse at gå i byen med ham og drengene fra Bobbys.

Hvilken snowboard film har tilbragt mest tid i din video?

Videogangs

Er det med tøserne begyndt at blive lettere efter du fik en video part i ”Crooked”?

Helt sikkert. Jeg vælter i damer og kan snart ikke få luft. Overvejer at
rejse væk, det er gået over gevind.

Betragter du dig selv som rockstar eller prøver du at holde det hele så ghetto som muligt?

Jeg betragter mig selv som en ghettorockstar med lidt til gården og lidt
til gaden, hvis du forstår en hentydning. Generelt har jeg mistet kontrollen over situationen og jeg føler det er ude af mine hænder. Så det jo godt at bagmanden ved det hele.

Send skud ud til hvem end du har lyst til NU – Aiight.

En stor tak til Teit, Mikkel A, Peder og Vonge og snebolden, et beviseligt
eksempel på hvad der sker, når det hele ramler.

Til damerne: Jeg er på rust hver lørdag, ses.

Read more

windsurf

Video med Rasmus B

Ventetiden er ovre. Så er der video med Rasmus Baltsersen. LÆn dig tilbage on nye dette 2mb klip med Rasmus på verdens mest berømte og berygtede bølger.

Læs mere
snowboard

Running Valåsen - billeder fra en rolig dag

En lille gruppe venner har gjort det til en ugenligt event at tage til Vallåsen. Mark har her sendt lidt billeder fra deres tur i søndags

Læs mere