Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Interview med Cecilie Lundholdt

sheriders

Interview med Cecilie Lundholdt

Navn: Cecilie Wendel Lundholdt
Alder: 21
Bopæl: Østerbro, København
Sommerspot:
Vinterspot: Denne vinter bliver det Tignes/Val-D’isere
Hvad har du lavet I sommersæsonen?
Det meste af sommeren bliver brugt på at arbejde, for at tjene penge til vinteren. Jeg fik en enkelt uge i Les 2 Alpes med noget udmærket træning. Næste sommer kommer sandsynligvis til at byde på noget wakeboard og/eller en længere tur til sneen.

Hvordan har formen det efter sommerens sol?
Den er ikke helt i top. Der går heldigvis ikke så længe imellem mine ture for tiden, så jeg kan holde formen nogenlunde ved lige. Det kræver dog en længere tur på et par uger i træk for virkelig at rykke fremad.

Streetgirl i en mandeverden- er det for fedt eller tror fyre de har patent på at være de sejeste?
Det er rigtig fedt. Det kan selvfølgelig være svært til tider, for mange af drengene er ret seje J men der er nu en del piger efterhånden, og dem har jeg det rigtig godt med! Der er et godt sammenhold blandt pigerne, så drengene er ikke noget problem. Jeg har ikke indtryk af at drengene føler, at de har patent på at være seje.
De er oftest kanon søde og imødekommende, og det påvirker ens kørsel virkelig meget (på en god måde) at køre med dem fordi man bliver presset til at følge med.

Er der nogle særlig events man skal holde ørerne stive efter i den kommende sæson, og ved hvilke kan man regne med at se dig?
I 2008 er skiier DM og snowboard DM bliver adskilt således, at uge 6 i Avoriaz nu kun er for skiierne og snowboarderne tager til Hemsedal i uge 14. Turen til Avoriaz sammen med skiierne har de seneste par år været en kanon uge, så jeg er lidt spændt på hvordan det hele kommer til at forløbe, men i uge 14 er jeg helt sikkert i Norge.
Uge 6 efterfølges af Frostgun i uge 7,
Springsession i påsken!
Jeg kommer til at deltage i et par konkurrencer rundt i Europa i løbet af foråret.
Derudover kan der dukke nogle sjove ting op i løbet af vinteren. Efteråret har været fyldt med diverse premierer på film, så mon ikke vinteren og foråret byder på noget sjov af den ene eller anden slags.

Hvor meget betyder det at have noget fedt gear?
Tjo, for mange betyder det rigtig meget at have det nyeste gear. Det nytter dog ikke at ligne en million hvis man alligevel ikke kan finde ud af at køre. Det er helt i orden at være nybegynder, for alle skal jo starte et sted, men man behøver ikke nødvendigvis at geare sig helt op til den første tur på baby-bakken. Jeg må indrømme, at jeg selv er ret vild med at rocke den nyeste jakke eller et nyt board. Det er en god følelse at have nyt/fedt gear, så rent psykisk betyder det nok mere end noget andet.

Musthaves til ny sæson, er der brillen eller buksen man bare må eje?
Uh man kan næsten ikke få gear nok… ej, jeg er bare helt vild med at kigge i produktkataloger og drømme og sammensætte et fedt setup. Jeg har lige fået øje på et par Anon goggles som er super fede: Model: Figment, Test Pattern. Jeg er ret vild med deres design generelt, men synes nu at denne brille ville være lige sagen. Man skal dog bare finde det mønster som passer til en selv, de har masser af gode at vælge imellem!

Hvis nu snowboard ikke havde været dit call hvad havde du så beskæftiget dig med?
Også sportsmæssigt?
Jeg er lige nu i gang med at uddanne mig til ingeniør på DTU, så hvis snowboard ikke var så stor en del af mit liv, ville jeg nok bruge lidt mere tid på uddannelsen og blive rigtig god til det. Ellers ville jeg ønske, at jeg havde satset mere på fodbold måske. Jeg fortryder dog ikke mine valg indtil nu.. kun at jeg ikke kom på snowboard noget før og har fået mere koncentreret træning.

Som nybegynder er der så nogle uofficielle regler man ligesom bør kende til, eller er det bare at kaste sig ud i det?
Hmm… Altså der er jo nogle officielle regler, som er ret vigtige at overholde (-ikke at parkere sig selv på en landing til et hop, eller køre ind foran dem som er på vej til et hop bl.a), så hvis man nu starter med at lære dem, så kan det ikke gå helt galt… Resten kommer nok hen af vejen – Go for it.

Bliver det nogensinde for sent at lære at stå på snowboard?
Det tror jeg bestemt ikke. Jeg var ikke selv på snowboard før 8-års alderen, hvor en af mine coaches var min far, der nærmede sig de 50. Det handler vist mest om vilje og lyst. Det er klart, at man nok har større potentiale for at blive rigtig god hvis man kommer i gang tidligt, mens man stadig er ung og frygtløs, men det er bestemt ikke krav.

Hvad er no-go nr. 1 i parken?
At ”snake” Niels Etrup. J

Er der flest lækre fyre der står på ski eller snowboard??
Det er næsten det sværeste at skulle svare på… Jeg vil gerne sige snowboardere, men jeg er nu selv blevet charmeret af flest skiiere igennem årene, så det er ikke til sige J Men lækre er de, det er helt sikkert…

Gør sætningen færdig:
"Når jeg ikke står på Snowboard elsker jeg at….?"
Spille fodbold med venner og veninder.

"Efter 2 ruller prinzenrollen (chokokiks) har jeg det….?"
Sandsynligvis ret dårligt. Har aldrig rodet mig ud i to pakker, så jeg tør ikke sige præcis hvor slemt det ville være, men bare efter en enkelt begynder samvittigheden at melde sig: Det kræver at pipen bliver hiked frem for at tage liften, en kiks = et hike J

"Fyre er bare for kiksede når de..?"
Spiller smarte og nedvurderer pigerne i parken.

Tak til Cecilie – og rigtig held og lykke med sæsonen – vi glæder os til at høre mere 🙂

/
SheRiders

Read more

business

Adidas eyewear

Vinterens skisæson bliver dugfri med adidas goggles og sportsbriller på pisten. Adidas eyewear-skibriller lever op til den krævende skiløbers behov for kvalitet.

Læs mere
windsurf

Formula VM i Brasilien

Læs om danskerne i Brasilien, hvor forhåndsfavoritten indtil videre har gjort rent bord!

Læs mere