Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Interview med Hannibal Søberg

snowboard

Interview med Hannibal Søberg

Navn: Hannibal Søberg

Fødselsdato: 27/07 90

Højde: 176

Vægt: 79 (Heri er ikke medregnet hans wolferin-agtige skelet, der gør ham usårlig)

Hjemby: Silkeborg

Kæreste: Frederikke Lantto

Favorit grab: tailgrab i rotationer og japan på hips

Stance: nose-tail

Angles: 21,-18

Sponsors: Surface Boardshop, Neff Headwear, SignalSnowboards, Section Outerwear, Technine Bindings

Hannibal viser friskt mod og svedig stil ved påskens Springsession

Fortæl os lidt om dig selv, hvad er din historie ?

Jeg er en lille lokal Silkeborg dreng, som siden syv års alderen, har syntes snowboarding er dope. Jeg har heldigvis en familie der er vild med at stå påski, og er derfor rimelig tit på skiferie. Startede med at stå på ski da jeg var tre, men skiftede over til snowboarding efter nogle år.

Hvorfor vælge snowboard frem for så mange andre sportsgrene – hvor kommer interessen fra ?

Som sagt, har jeg altid været meget på skiferie, og syntes som lille kåd dreng, at snowboarding var noget mere spændende og se på, i stedet for skiløbere i stramt tøj og racerski. Så i en alder af 6-7 år fik jeg overtalt de gamle til at jeg skulle på snowboardskole, og efter det var jeg solgt.

Vi så dig første gang som youngblood ved Springsession, her viste du dig som en sand fighter – hvem er lærermesteren ?

Puha, tror sku ikke rigtig der har været nogen læremester… Har bare presset mig selv, set snowboardfilm og fået støtte fra vennerne der er med.

Joakim og Hannibal spiller op ved at raile kun iført tightgear…

Hvordan føler du dig modtaget i den danske freestyle verden ?

Forbløffende godt, de er nogle fine fyre.. De fleste var da lige henne og sige hey. Fik da os en del drinks, så har ikke været slemt, hehe..

Ny står de fleste bjerge grønne, hvordan vil du træne henover sommeren ?

Ja det er ikke for fedt, men regner måske med at tage en uge til folge fonna, men ved det ikke helt endnu. Kan os godt være jeg tager på roadtrip, men det er langt fra sikkert. Ellers bliver træningen vist bare og se snowboardfilm, og wakeboard en smule.

Skolen er et issue, hvordan takler man det bedst muligt ?

Ja skolen er sku et pænt stort problem! Man får en del fraværd, men håber på at det går. Arbejder lidt på og komme på en team Danmark linje på Gym, så jeg kan trille en masse på snowboard.

Hvad siger kæresten, familien og venner til dine valg med hensyn til snowboard som en karrier ?

Nu vil jeg jo ikke ligefrem sige at jeg har foretaget et karriere valg endnu, indtil videre har jeg bare sjovt og så må vi se hvor langt det holder… det kunne selvfølgelig være en drøm at komme til at leve af det, men pt er det kun for at have det sjovt og fyre den af! Venner, kæresten, familien og hele pivtøjet, synes det er vildt spændende og støtter mig ret meget i det…

Hvordan ser du de næste par år for dig, kommer der mange medaljer på hylden ?

Der kommer ligeså mange medaljer som konkurrencer jeg deltager i.! hehe.. Nej jeg ved det sku ikke, jeg gør det så godt jeg kan og hvis der så er lidt der kommer med hjem og står på hylden er det da bare fedt.

Er der nogle skud du vil sende ud her på falderebet ?

Ja dogg, vil gerne takke alle der har støttet mig, hjulpet mig. De svedige folk, som gider sponsere mig… Ellers bare alle der nogensinde har lagt an på mig og synes jeg var fræk, er altid dejligt. Til alt den mad jeg har spist, er jo grunden til at jeg er som jeg er…

Read more

business

Juni's Exposure-meter - Kelly Slater er stukket af

Kelly Slater ligger igen - vanen tro - forrest på Transworlds Exposure-meter.

Læs mere
windsurf

Formula VM '07 - Onsdag morgen, ingen vind..

Vinden er droppet onsdag morgen lokal tid Korea... No more race today. Prøver igen i morgen...

Læs mere