Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Interview med Jesper Vesterstrøm

windsurf

Interview med Jesper Vesterstrøm

Navn: Jesper Vesterstrøm

Alder: 31
Målsætning: Medalje til EM og VM i Formula Windsurfing
Sponsorer: Cottonfield – Ford Credit – Neilpryde – Certina – Starboard – Organic Food bar – Nuex
Hvordan har du forberedt dig gennem vinteren?:
Jeg har trænet en del i Australien og ellers hjemme I det kolde Danmark sammen med min coach…Der var også lige et enkelt smut til Miami hvor jeg slog Antoine F-192, god start på sæsonen…
Hvem tror du bliver dine værste konkurrenter/de hårdeste i DK?:
Hmm, der er mange…Det bliver nok Kasper Rasmussen fra Fyn…Han træner hårdt i år har jeg hørt. Have arbejde og familie skulle vist have fået ham i top form… Kasper Juul har også fået en skræmmende kamp vægt. Kruppa spinder derud af i Fitness DK og har fået fyldt sine dragter ud og går højt når han holder i snoren…Kurosh sejler stærkt og har ændret mål sætning siden sidst. Og så er der Brian og han er jo aldrig at glemme, den gamle gavede ræv. Max er også en hård nitte, specielt i den første sejlads hvor han stadig har energi og er i godt humør… Og ellers har jeg hørt en fugl synge om at nogle Juniorer sejler uhyggeligt stærkt i den lette luft.
Hvilke stævner kommer vi til at se dig i, i år?:
Juelsminde og Assens er indtil videre sikre. Efteråret bliver travl med den udenlandske GP tour som har første prioritet, men er jeg hjemme og passer det ind, kommer jeg selvfølgelig.
Noget nyt på programmet for sæsonen 2008?:
Ja, bestemt. Jeg har købt en motorbåd og hyret Skipper Hermansen som træner…Jeg var ikke tilfreds med VM i Brasilien sidste år og syntes at jeg trængte til noget vejledning og motivation og det har jeg bestemt allerede fået…
Og ellers min nye Kashy finner J
Nogen du gerne vil takke her til sidst – så får du lige muligheden! J:
Mine Sponsorer gennem mange år, som hjælper mig til at kunne leve min drøm hver dag…
Og Kasper Juul for altid at være på vandet J
Mange tak for interviewet, Riders.dk ønsker dig held og lykke med den kommende sæson!

Read more

sheriders

Interview- Black Dog Surfing,Byron Bay

En af vores SheRiders har fået sig en lang snak med sin gamle surfskole i Australien. Læs her interviewet med Black Dog Surfing Surf School i Byron Bay!

Læs mere
sheriders

Surf/windsurf: Dåsejam follow up!

Tak for en super festlig, hyggelig og dejlig tur til Klitmøller!

Læs mere