Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Interview med Kasper S. Andersen

ski

Interview med Kasper S. Andersen

Navn: Kasper Sveistrup Andersen
Alder: 20
Hjemstavn: Odense
Sponsorer: Surf & Ski

Favorit trick: 900 One ski
Bedste resultat: 1# Frostgun 06

Fortæl lidt om hvordan atmosfæren er på NZ?
Må indrømme at jeg måneden op til afgang havde svært ved at forestille mig at skulle på ski, midt i den danske sommer. Anede ikke hvad jeg skulle forvente!
Men blev positiv overrasket. Har aldrig syntes om den danske sommer, så det passede mig helt fint at komme lidt væk og da især på ski!
At komme fra den danske høj-sommer, om på den anden side af jorden og se Snowpark NZ stå fuldstændig knivskarp, er virkelig en oplevelse i sig selv!
Også bare det at man står op nede i dalen, hvor der ingen sne er. Ofte står man op i solskind og små 10-15 grader, for så at køre op i bjergene til -5 grader, massere af sne, ny-shapede kickers og en halfpipe man ikke lige glemmer forløbig!
Fantastisk…!

Hvordan/hvorfor fik du Surf & ski som sponsor?
Surf & Ski Odense, fik jeg som sponsorer efter at have snakke med dem og overbevist dem om at vi kunne hjælpe hinanden lidt her. Jeg manglede noget udstyr, og de manglede en der havde lidt erfaring med twintip-ski. Så aftalen blev at jeg hjalp dem lidt i butikken og med at få lavet lidt lokal reklame. Og så Hjalp de mig med udstyr!

På hvilken måde gavner det din kommende sæson positivt?
Det kommer til at gavne mig på den måde at jeg altid har et sted at gå hen, hvis der opstår problemer med udstyr. Og så er Surf & Ski Odense altid hurtige og behjælpelige når der opstår akutte problemer, hvilke er vigtigt i et tilfælde hvor man skal hurtigt ud af døren, Evt. til New Zealand!
Har tilladt mig at stille Jan Hvedstrup, medejer af Surf & Ski Odense, det samme spørgsmål!
Jan svarer:

Jeg regner med at jeg i den kommende sæson kan satse lidt mere på twintipski, og udbrede såvel freestyle- som freerideskiing yderligt. Målgruppen er selvfølgelig de unge mennesker rundt omkring på Fyn, som denne vinter vil kunne få 100% kvalificeret rådgivning indenfor twintip-ski og større udvalg!

Kasper S Andersen

Hvordan ser den kommende sæson ud?
Planerne var at jeg ville nordpå her til januar, men tror ikke der bliver tid til det! Jeg holder nytår med familien i Østrigs land, og så går turen derfra til Frankrig, nærmere betegnet Avoriaz. Hvor jeg bliver det meste af sæsonen!
Så håber jeg selvfølgelig på at holde mig skadesfri, så jeg kan være 100% klar til DM07! Så håber jeg jo selvfølgelig på invitation til Frostgun og skulle gerne nå omkring springsession også!

Read more

windsurf

Formula VM i Korea afgjort

Formula VM er overstået. Steve Allen AUS-0 ny Verdensmester. Bedste dansker Jesper Vesterstrøm på en 4. plads

Læs mere
windsurf

Formula VM i Korea afgjort

Formula VM er overstået. Steve Allen AUS-0 ny Verdensmester. Bedste dansker Jesper Vesterstrøm på en 4. plads

Læs mere