Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Interview med Magnus Kirchheiner

snowboard

Interview med Magnus Kirchheiner

Fakta
Navn:
Magnus Kirchheiner
Alder: 18
Hjemstavn: Humlebronx
Sponsor: Planet Earth Outerwear, Adio Footwear, Dragon Optical og Signal Snowboards
Bedste resultat: Nr. 2 til Dopeslope#2 06, nr. 4 til Halfpipe Frostgun 06 og nr. 8 til DM05 Slopestyle

Jamen lad os sende lidt lir af sted til Riders.dk’s brugere, nu hvor du er blevet snowboardernes svar på Orlando Bloom – ung, dygtig og med ondt i ryggen.

Du gik ud under træning til springsession med en skadet ryg, hvordan lyder lægernes ord og hvornår er du tilbage på toppen ?
De siger jeg slap sindssygt billigt og at jeg skal være rigtig glad for jeg ikke sidder i skrullestol. Totalt noia – men jeg er bare vildt glad for der ikke er skete mere!! De siger jeg skal tage det meget med ro hele sommeren, så ingen snowboard til sommer og heller ikke Wakeboard, desværre.

Dit Wakeboard er til salg i brugtmarkedet – sælger du også Snowboardet og skifter til Ski ?
Nej, så vil jeg hellere spise mit eget lort end at stå på Ski. Snowboard kan de aldrig tage fra mig!!!

Nu hvor ryggen skal holdes i ro, hvad bruger du så sommeren på ?
Jeg chiller sindssygt meget og drikker lidt øl med min homies. Ellers skal jeg på ferie med mine forældre og hvis der er nogen ,der ikke har set alle Lang fra Las Vegas afsnittene endnu, så gør det – det er for fedt 😉

Næste sæson skal snart planlægges, hvor ryger du hen ?
Uhh, svært at svare på. Ryggen skal først være i tiptop og så må vi tage den der fra. Men jeg vil da gerne til Dåsen, DM, Springsession og alle andet som kunne fange min lyst efter at stå på Snowboard!

Som damernes ven må du have et par gode råd til de unge Riders, hvordan hooker man op med mest muligt i løbet af sommeren ?
Du brækker ryggen, køber et par Dragon solbriller, tager dine Adio sneakers på, tager dit Signal Snowboard under armen og din Planet Earth t-shirt på, så lounger du ned på Amager Strandpark, ser selvfølgelig mega fresh ud i det fedeste gear og så kommer alle tøserne hen til dig og spørger hvorfor du ligner en snowboarder der er faret vild og så siger du bare; “Hey, jeg trænger bare til lidt medlidenhed efter jeg brækkede min ryg i forsøg på backflip, til Springsession i Tignes” – så skal I se, så kommer det hele af sig selv! 😉 God sommer…

Read more

business

S2S: Earn and return - respect – don’t be a sponger

Som led i projektet Building the Cold Hawaii lancerer surfklubben NASA i Klitmøller i Thy på den danske Vestkyst sommeren 2006 kampagnen Surfer to Surfer (S2S)

Læs mere
windsurf

Referat af 2. stævne i Windsurshop Cup - Vedbæk

Morgenstunden bød på høj sol og stille vind. Vedbæk crewet var på plads og lagde banen

Læs mere