Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Interview med Rasmus 'Tivoli' Brohl

ski

Interview med Rasmus 'Tivoli' Brohl

Navn: Rasmus Brohl

Nick: Tivoli
Alder: 20
Hjemstavn: Snekkersten
Sponsorer: Salomon, Oakley, Frostgun
Favorit trick: “gå tur med hunden” jojo
Bedste resultat: Jeg faktisk ikk så god endnu, at jeg har opnået et resultat.
Favorit Park: Trysil

Fortæl lidt om hvordan og hvornår din interesse for ski begyndte?
Jeg begyndte da jeg var omkring 12 år! på kælke ferie i Idre fjäll, da jeg var 16, droppet jeg ud af skolen, og flyttet til Østrig, for at uddanne mig skilærer! Jeg blev bidt af powder og naturen, og det hænger stadig ved. elsker at være i sneen.

Sidste sæson brugte du i Trysil’s top tunet freestylepark, hvorfor faldt valget på Norge?

Jeg aner ikk hvorfor jeg valgte Norge, men Cap P fik mig overtalt. Kendte ham faktisk overhovede ikk inden, men ham og Rune lød som nogle gale fyre, så vi skred! Det var super frisk, og bo med snowboardere, da det ikk bliver så nørdet.

Hvordan forløb dine træningspas?

Jeg har aldrig stået så meget på ski, som dér. Vågnede kl 10, tog på ski 11 til 17, tog hjem spiste og så op til bakken igen kl 18 til 21. Det var super sejt!


Der bliver spillet op med en midnight truckdriver!

Du var skrevet op til DM06 og inviteret til Frostgun06 – men du deltog ikke
pga. en slem skade, hvordan oplevede du det?

Haha, jeg var sgu med til Frostgun, eller var i hvert fald i baren!!! Men ja, jeg havde lavet en skade i knæet et par uger inden, så det var bestemt ikk optimalt. Jeg er ikk så tosset med konkurrencer, så det gjorde ikk så meget. Men håber på at være klar i år!

Hvordan ser din kommende sæson ud?
Jeg ska til Østrig igen, med nogle sindsyge svenskere!!! Det blir helt fedt, ska køre en masse løssne, og forbedre mig på alle måder! ikk så meget druk, men mere målrettet skiløb.

Hvad er målet for sæsonen?

Mit mål er og lære dobbel trippel daffy! Svært trick, som kun Bjørndal mestre!

Hvorfor lige det sted?

Jeg har altid godt kunne lide Østrig, og de er mega behjælpsomme, med alt! Og så har jeg området lidt for mig selv!! Og wienerschnizel mit preiselbär selvfølgelig.

Har du trænet i løbet af sommeren? Hvis træning er at ligge på stranden og
spille poker, så ja.

Mange nye talenter er at finde på den danske scene. Hvordan ser du din rolle og ikke mindst dine chancer?
Jeg har sgu ikk rigtig nogen rolle.! Der er super mange vanvittige riders, og jeg må jo kæmpe for at blive en af dem. Tager det meget roligt, hvad det angår. Og mine chancer er ok, lige som alle andre! Jeg går i hvert fald all in med 7, 2 offsuit (dårligste hånd ever red.), hvis i forstår.

For vi dig at se på deltagerlisten ved DM og Frostgun?

Det er helt sikkert!

Hvordan ser dine forventninger ud?

Mine forventninger, er helt klart, at hygge mig mest muligt.

tivoli sætter boxen under seriøst press

Fugmann har udtalt om dig at: “Her er en af de helt store charme favoritter blandt pigerne! Rasmus kan ikke det med kortspil, men er super svedig på ski eller med en flaske whisky i hånden! Noget du kender til?”

Ha ha, Fugmann, den player. Den med whiskeyen kender jeg nok lidt til!! Det med jeg ikke kan spille kort, skriver han helt sikkert kun fordi, han aldrig har vundet over mig i Poker. Med mit hjernedøde spil, er der ikk mange der følger med : ) Og damerne elsker det…

Ses på krogen.

Alle fotos: TwinTip.dk

Read more

ski

Orage European Freeski Open

Sidste år valgte Orage i samarbejde med Laax og Giro at starte et nyt tiltag, US Open i europæisk format! Succesen gjorde det nu muligt at gentage eventet!

Læs mere
ski

Weekendens udfoldelser i Århus

Hvis du ikke nået at komme til præmieren på Bonus og overså Skievent 2006, så bringer Riders.dk en sammenfatning af weekenden.

Læs mere