Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Interview med Stephan Larsen

windsurf

Interview med Stephan Larsen

Faktaboks

Navn: Stephan Larsen

Sejlnummer: (kommende) DEN-192
Alder: 24/3 1990
Hjemstavn: Greve, PT på Efterskole på Oure.

Hvordan så din vinter ud???

Ja, det har jo ikke lige været den værste vinter… Så jeg har fået surfet indtil november, og er startet igen i dag (15/3).

Hvor og hvordan fik du forberedt dig på sæsonen?

I vinterperioden har jeg dog kørt en del MTB, løbetrænet & svømmet her på Oure. Så har jeg også været 3 uger i Alpe d’Huez og stå på snowboard.

Hvilket gear sejler du på i den kommende sæson?

Jeg har lige købt Formula udstyr her i vinteren, så det skal der klart sejles Meget på!!! De dage hvor det dog blæser lidt for meget, skal jeg så ud på mit 100L. freestyleboard, eller ud og sejle stærkt på noget af skolens udstyr.

Hvilke sejl serie har du (str.)?

5.4 , 5.8 , 6.2 , 6.7 & 9.8

Hvad er dine mål for sæsonen?

Jeg skal blive sikker på mit Formula, og så få Jibe’sne til at sidde der 100 % – også på de mindre boards. Jeg vil stille op til de rangliste stævner/ø-grandprixer som jeg kan, og så bare komme en masse på vandet. Så skal jeg da helt sikkert også med på surfcamp i Hvide sande med Lars C. Pedersen og alle de andre juniorer, det bliver mega fedt !

Et tilbageblik på 2006, hvad var din bedste oplevelse?

At komme på Oure idrætsefterskole er nok noget af det bedste der er sket, både for min windsurfing, men også for at få surfet en masse, sammen med andre unge!

Og så fik jeg da sat en del jibes i sommers/efteråret, som var en mega fed oplevelse for mig, så behøver jeg ikke at falde i vandet hver gang jeg vil vende !

Hvad laver du lige nu?

Sidder i en matematiktime på Oure, efter at have på vandet i morges! Satser på snart af få fri!

Her til sidst, nogen der skal have en hilsen?

Vi ses alle sammen til Skarø Rundt! Haang loose !

Stephan Larsen er bestemt en af de nye Young guns der bliver spændende at følge. Med gode rammer om windsurf på Oure efterskole skal det nok bliver fedt! Vi her fra Riders.dk siger mange tak for snakke med Stephan, og glæder os til at fyre den af med ham til Neilpryde Ø-Grandprix Skarø Rundt!

Klik på logoet og tjek Team Young Gun DK

Riders.dk støtter op om Junior surf og Young Gun Team’et NeilPryde og JP står bag. Danni og Sebastian vil reportere fra hele windsurf sæsonen med fokus på juniorerne.

Klik her og læs om Danni og Sebastian

Read more

kitesurf

Spritnyt PKRA site

Det var annonceret til den 15. marts, men bedre sent end aldrig, for nu er det her. Og dermed også alle datoerne for PKRA Touren 2007

Læs mere
surf

Premiere på STÆRK TV!!

Filmen er endelig klippet færdig og nu er ALLE velkomne Torsdag d. 19 april 2007 kl 20.00 i Blågårds Medborgerhus; Vi skyder den af med billig bar og Djs

Læs mere