Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Interview med Thomas Larsen DEN-136

windsurf

Interview med Thomas Larsen DEN-136

Faktaboks
Navn og Sejlnummer:
Thomas Larsen DEN-136
Alder: 35
Hjemstavn: Næstved, Sydsjællnd
Sponsorer: Surfline, Maui Sails
Surfvogn: Hvid Golf stationcar 1,6

Hvordan så din vinter ud???

Min vinter har været super, har dog ikke været i udlandet og sejle. Har arbejdet en del for at kunne holde fri de næste 6 måneder frem

Hvor og hvordan fik du forberedt dig på sæsonen?

Jeg har fået en god træningspartner. Martin Tangø, vi har trænet og givet den fuld gas i Korsør de sidste 4 måneder, en rimelig kold fornøjelse. Men jeg er sikker på det er givet godt. Så undgår man heller ikke at gå i motionscentret. Her i Påsken tager vi til Leucate Euro-cup, så det bliver spændende at se hvad vores træning har givet.

Du er ikke helt prof endnu. Hvad laver du til dagligt?

Nej jeg er ikke prof endnu, men går og overvejer det meget, om at gøre det fuldt ud, det afhænger lidt af hvordan dette år går. Jeg er til dagligt restauratør, og har en virksomhed, som skal køre. Jeg har nu haft den i 5 år, og man ved ikke hvad tiden bringer. Men windsurfingen trækker enormt meget.

Ser du noget der, du kan bruge i dine forberedelser?

Det bedste ved at være selvstændig, er at jeg til en hvis grænse kan administrere min egen tid, og det har været en stor fordel her i vinter.

Et tilbageblik på 2006, hvad var din bedste oplevelse?

Det var helt klart at være med på slalom 42 touren. GC var nok noget af det vildeste jeg har oplevet, specielt POZO. Så var det enormt spændende at tale med Kevin Pritchard om de nye 2007 Maui sails. Og det var nu meget fedt, at han gerne ville have en mening om deres sejl og hvad jeg syntes der var bedst og hvor man skulle lægge vægten på Racing/slalomsejlene.

Sidste år så vi dig tage tiltag til PWA Slalom42. Er det der der skal sættes ind i år?

Det er helt klart at jeg vil satse på PWA igen i år, og frem de næste mange år, men også Euro-cup vil jeg gerne være i det omfang det kan lade sig gøre endnu

Hvad med den danske rangliste?

Ja, jeg har taget den forkerte rækkefølge, men pga. mit arbejde har jeg ikke haft muligheden at tage til de danske stævner. Hvor PWA altid ligger i min ferie. Men jeg vil være på den danske i år, men nok først den sidste halvdel af sæsonen

Hvad har du ellers af planer?

At deltage i så mange stævner som muligt og måske snart gå prof, samt lave nogle artikler til Riders

Hvilket gear sejler du på i den kommende sæson?

Jeg sejler Maui Sails og Starboard Slalom og Formula. Så har jeg fået Deboichet finner, så det kommer til at spille max

Hvilke sejl serie har du (str.)?

4,7-5,1-6,3-7,6-8,4-9,0.10,5 og 11.0

Hvad er dine mål for sæsonen?

At deltage i så mange stævner som muligt, placeringsmæssigt holder jeg for mig selv.

Har du på nogen måde pimpet din Transpede eller surfvogn?

Ja den har da fået lidt lækre dæk på, og pimpet med lidt rust på siden

Hvad laver du lige nu?

Skriver til Riders og er på job

Her til sidst, nogen der skal have en hilsen eller lidt props herhjemme i DK?

Min kæreste Mia helt klart, og ikke mindst Surfline Århus for al den opbakning de giver mig, Samt Martin Tangø for at give mig kamp og træning. Så skal Jesper Orth lige have en hilsen også

Read more

business

Skishop Strandvejen søger medarbejdere

Skishop på Strandvejen søger netop nu butiksekspedienter med windsurf eller Kitesurf erfaring

Læs mere
windsurf

Sebastian K and Danni J – Be aware!

Riders.dk's Young Guns opfordrer alle juniorer til at komme op af sofaen og ud på vandet... De har selv lagt et hårdt påsketrænings program og vil efter påske vise masser af billeder og film

Læs mere