Italiensk powder for begyndere
Der er stadig næste tre måneder til HH Freeride DM løber af stablen i Les 2 Alpes, men rundt omkring begynder folk i freeridemiljøet så småt at vise tænder. Der bliver hucked en masse klipper, og store linier bliver inspiceret og derefter spist til morgenmad. Overalt snakker folk om powder, så arrangørerne af HH Freeride DM, Jeppe og Tobias Hansen, bestilte en italiensk helikopter og optrappede dermed træningen gevaldigt. Her er årets første postkort fra dem.
Heliskiing er the shit. Det har vi lige fundet ud af. Og samtidig vil vi allerede nu godt indrømme, at vi arbejder på højtryk for at samtlige deltagere til DM bliver fløjet op på facet i heli. Og selvom det Indtil videre forekommer lidt urealitisk, lover vi at fortsætte kampen for, at få spaghettierne til at flyve i Les 2 Alpes i påsken.
Jeppe Hansen som vi kender ham…
Vi er i denne uge i Gressoney, Italia. Viva Italia! Gressoney hænger sammen med både Alagna og Champoluc er udgør et enormt område. Desværre er der også enormt mange entusiastiske spaghettier, der elsker at gå rundt og traske spor i offpisten. Derfor var der ikke andet at gøre end at hooke op med en heli, en guide og to par fat and bad motherfucker Salomon Rockers.
Når man flyver heli i Italien, er man garanteret first tracks og powder til hoften. Man peger nærmest bare på en top, og så bliver man sat af. Nu er der ingen af os, der hedder Jamie Pierre eller Fred 100Syv-ertsen, men derfor var sneen alligevel så god, at hvis vores italienske guide havde givet os lov, så havde vi forsøgt at droppe 300 meter og tage verdensrekorden. Men guiden syntes, at alt over 1 meter var for højt at køre ud fra, mens alt med en hældning på over 12 grader var for farligt at køre på. Hvad gør man så? Ja, man fortæller Spaghetti-Guido, at han ikke bestemmer, og så kører man det, man har bestemt sig for.
Tobias Hansen gir den gas…
Og det var lige, hvad vi gjorde. I fuld fart med store fine drops. I masser af frisk pudder. I god eller dårlig stil. Stil er til gengæld noget af det, folkene her på det 3-stjernede hotel Albergo Alpenrose rigtig godt kan lide. Faktisk har de lige serveret endnu en flaske fremragende italiensk vin for os, og da det samtidig buldrer ned med friske Kong Vinter gryn lige udenfor vinduet, så er det vist tid til at smutte for denne gang.
Ciao, Deppie y Tobbe.