Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: J.Lindeberg signer Rasmus Brohl

business

J.Lindeberg signer Rasmus Brohl

Riders.dk har snakket lidt med både J.Lindeberg DK og Rasmus Brohl, her kan du læse lidt om grunden til at det er Brohl der trække i svedigt gear fra JL og lidt løst / fast fra manden selv!

Tilde fra J.Lindeberg DK om Rasmus:

J.Lindeberg DK har valgt Rasmus Brohl som repræsentant for J.Lindeberg i Danmark. Han har den helt rigtige stil og personlighed.
Han giver den super gas på ski og ikke mindst på afterski! Han har den gode stil i parken og er bestemt ikke bange for at komme i suit til efterfesten….
Og fortsætter:
Vi er sikre på vi kommer til at se mere til ham på den danske skiscene, og vi glæder os til at følge hans udvikling den kommende sæson!

Nå Rasmus, lad os få lidt details på bordet;

Hvornår tager du afsted og hvortil?

Jeg tager til Maria Alm i år (Østrig), hvor jeg har boet nogle sæsoner inden. Super hyggeligt, og jeg har en masse kontakter dernede. Jeg regner med at køre omkring jul…

Hvad forventer du af denne sæson?

Jeg forventer selvfølgelig at jeg blir lige så god som Jon olsson. Hvis det ikke går, stopper jeg min karriere!!! Nej, Jeg håber på at forbedre mit skiløb, og gøre det lidt mere seriøst i år…glæder mig som et lille barn til at mærke sneen igen!!

Hvor meget mærker du til det at have sponsorer, er presset større?

J.Lindeberg er klart det fedeste der er sket i denne sæson, og jeg er på ingen måde under pres. Ser det mere som en mulighed for at nå helt til tops. Det gir blod på tanden og være team rider med Jon Olson. Og jeg vil gøre alt for at bibeholde respekten.

Nogle skud der skal sendes ud?

Først tak til Tilde fra JL, som gør dette muligt, jeg er meget mere end taknemlig. Tak til Vang, Rolf, Bjørndal, og ikke mindst Fugmann for at gøre så sindsygt meget for dansk freestylesport, unden dem vi være fuc….d. Tak Til Bo og Aske for at være gøglere, og nogle gale snowboadere. Og Cap P, for helvede. Tak til Jyde MIkkel og toke for at være nogle fine kammerater. Tak til familien, og min dejlige kæreste Karin, som støtter mig i alt mit rod… puss puss ; )

Og til dem jeg glemte..

Read more

snowboard

Nokia Air & Style Live Stream

Lørdag den 2. december går det løs og Riders.dk bringer i samarbejde med Freecaster Live Stream fra Nokia Air & Style i München!

Læs mere
snowboard

Nokia Air & Style Live Stream

Lørdag den 2. december går det løs og Riders.dk bringer i samarbejde med Freecaster Live Stream fra Nokia Air & Style i München!

Læs mere