Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Jesper Orth på KA Sails

Jesper Orth

Jesper Orth på KA Sails

Efter Jespers fratræden ved Severne Sails i december, er der mange der spændt har fulgt med i hans seneste skridt i windsurf verdenen. Det skrappe øje ville have bemærket Jesper bruge nogle KA sejl under nogle stævner i Australien, og nok regne ud hvor det bar hen af.

Her er hvad Jesper har at sige:
” Da jeg ”stempled ud’ hos Severne Sejl i midten af december, har der sket en hel del omkring mig og der har vaeret nogle beslutninger at tage hele tiden.

Jeg har vaeret i dialog med en 3 windsurf sejl firmaer om international sejler kontrakt og ogsaa med hensyn til at hjaelpe med R+D i fremtiden”

jesper_2
”Da KA sails kontaktede mig kom de hurtigt oeverst paa min liste af muligheder, efter en posetiv dialog med Australske ejer og chef designer Andrew McDougall. Jeg kunne klart fornemme de gode muligheder der laa i snakken og har siden fulgt op med mange emails m.m. Foerste skridt var at blive International team sejler for dem. De har registeret 2 af deres sejl linier for PWA Slalom da de har anderkendt at det skal der til for at faa anderkendelse og respect for deres sejl.”

”Foer aftalen testede jeg deres sejl og var rimeligt imponeret, men det var foerst da jeg brugte dem under nogle konkurrencer her i Australien at jeg blev 100% overbevist om deres performance”.”Foruden at sejle med KA sejl i PWA og nationale staevner, bliver min opgave at vaere med til at skubbe KA fremad paa verdens plan. Jeg har et rigtigt godt set op for R+D og testing. I Perth har jeg mit eget lille ”loft”, hvor jeg kan arbejde fra og i Danmark har jeg mulighed for det samme.”

phoca_thumb_l_bvp12018
”Jeg forventer en masse forbedringer til 2011 sejlene og det ser allerede rigtigt godt ud. Vi er paa en af de bedste fabrikker i Kina og kvaliteten vil ogsaa blive derefter”. ”Teknologien er vi helt fremme med, da det er Andrew som er ”giniet” og programoeren bag det sejl designing software (McSail) som bliver brugt af nogle af de stoerste sejl producenter i verdenen. Det bliver spaendene at se hvad vi kan faa udviklet for fremtiden.”

Read more

din pow camp

PUDDERSNE, SUSHI, SAKE og ONSEN! Del 2

Her kan du læse om resten af Din Pow Camps tur til pudderparadiset på den anden side af jorden i sidste del af rejseartiklen PUDDERSNE, SUSHI, SAKE og ONSEN! Dag 5 – Moiwa & Shishinpury: Endn...

Læs mere
GoPro

Jonas Bødker Imagepost

D-808 har sendt også en stribe billeder og en lille film fra Syd Afrika i Melkbos, 15 min fra Sunset Beach. Materialet er filmet med det nye GO Pro HD CAM monteret på masten! I et forsøg på en Arie...

Læs mere