Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Jesper Vesterstrøm i Australien

windsurf

Jesper Vesterstrøm i Australien

2008 er nu ved at slutte og en ny sæson er ved at begynde. Jeg har holdt en god lang pause efter en lang, men en sæson med mange gode resultater.Pausen sluttede den 9/12 da jeg endnu engang fløj til Australien for træne vinteren over. Denne gang er det dog en lidt anderledes tur da jeg har en fotograf med i 3 uger…

Målet med turen er at lave en bog, en bog med en masse flotte billeder, dels af windsurfing, men også af natur, image og livsstils billeder fra det fantastiske Australien. Udover at lave en bog, laver vi også en film…Alt sammen materiale til at understøtte den drøm jeg i dag lever af og meget af materialet skal da også bruges i en kommerciel sammenhæng.

Fotografen jeg arbejder med har jeg arbejdet med i 7 år, så vi kender hinanden godt. Han er fra Tyskland og en rigtig ”Action” man, som ikke er bleg for sætte et kamera til 35.000 kr. (inkl. linse) på min bom, uden beskyttelse (dette var dog kun for et enkelt run, meeeeen, jeg var sku en smule nervøs)… Vi har en masse udstyr med af alt mulig slags og eksperimenterer med en masse.

Vi har været på farten siden den 20/12 og har været i Cervantes, Geraldton, Carnarvon, Denham, Shark Bay og ikke mindst Gnaralo, som bare var for fedt. For dem som ikke kender det, så er det stedet at ride bølger….Det blæser mellem 20-30 knob HVER dag uden undtagelse og jeg har faktisk været på vandet 14 dage i streg nu, men i skrivende stund er det hviledag. Kroppen er ved at være træt.

Jeg har stadig 12 dage tilbage med fotografen og en masse dage med vind og swell…
Jeg har smidt et par billeder med i mailen, men de bedste kan jeg ikke vise endnu, men for dem der har lyst til at se både billeder og film en dag og måske selv blive inspireret til at tage ” downunder”, så kommer den mulighed også.


Her er jo masser af ting i vandet…Skilpader, hajer, rays etc. Forleden dag da vi skød billeder i Shark Bay sejlede jeg lige ind i en kæmpe ”Sea Snake”, nok en af de giftigste slanger i verden. Det er som at sejle på en hornfisk, men da jeg ramte den havde jeg set den, men kunne ikke undvige den. Jeg så den kort på finnen inden jeg gik ind i en brat opbremsning og fløj ud over sejlet. Jeg tror ikke jeg lyver når jeg siger at jeg kunne gå på vandet ind til stranden…Mit grej blev i vandet til slangen var svømmet væk, og der blev det nogle min :-/…

2009…..
Der har jo været rigtig meget nedskæring i branchen i år og mange store navne er blevet fyret eller rykket til et andet mærke. Selv stod jeg lidt i en situation hvor jeg ikke rigtig viste hvad der skulle ske, da alle skulle skære ind til benet af budgettet . Alle team sejler for NP gik rundt i 2 mdr. uden at vide hvordan og hvorledes…

Jeg er dog rigtig glad for at fortsætte hos Neilpryde i 2009. Jeg har fået en rigtig atraktiv aftale med Neilpryde Int. og skal b.la til Maui og lave 2010 katalog i marts.
Jeg bliver i Australien til midten af februar og kommer så lige hjem inden jeg skal til det årlige Miami midwinters og derefter direkte til Maui og så tror jeg at sæsonen starter…
Ellers vil jeg bare ønske alle et rigtig godt nytår og en super sæson i 2009…


Read more

windsurf

Julehilsen fra Lars P. i Klitmøller

Lars Petersen ønsker alle en glædelig jul, med sit "hvid-klædte" julekort..

Læs mere
sheriders

Kristen snowboard film

Kelly Clark og Janna Meyen er de to kvindelige riders, derudover er der flere kendte riders bl.a. Andy Finch og Matt Hammer

Læs mere