Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Jesper Vesterstrøm satser nyt

windsurf

Jesper Vesterstrøm satser nyt

Pressemeddelelse 31. maj 2007.

Jesper Vesterstrøm har valgt at målrette både træningsindsats, udstyr og konkurrencer på, at VM og World Cup er de ultimative mål i fremtiden.

Jesper Vesterstrøm flytter fokus fra en olympisk satsning til i stedet at forfølge drømmen om en VM titel og at udfordre de helt store stjerner i windsurfingens svar på Formel 1, World Cup i slalom.

”OL-brættet RS:X er bare ikke optimalt til min fysik” forklarer Jesper Vesterstrøm.
”Team Danmark og Dansk Sejlunion har virkelig støttet mig og banet vej for en OL-satsning, men jeg får for mange skader af brættet og sejladsbetingelserne, der egentlig ikke egner sig til mig – og derfor vælger jeg at satse på fremtiden med Formula og slalom.”

Satsningen
Med valget forfølger Jesper Vesterstrøm for alvor en drengedrøm: ”Gennem mange år, hårdt arbejde og alt det, der skal investeres, hvis man vil være med i eliten, har jeg kæmpet og knoklet på Formula- og slalombrædderne, og nu er jeg, hvor jeg i de næste år kan nå frem til at opfylde min drengedrøm – at slå de store stjerner af pinden”, konstaterer Vesterstrøm med et smil. ”Nu er jeg efterhånden en af de mere etablerede med den store erfaring, den rette støtte, jeg er stærkere mentalt, og så har jeg overskud til det, der også betyder noget for mig.”


Talentarbejde

Siden Jesper Vesterstrøms tidligste år som windsurfer har arbejdet med børn og unge betydet meget: ”Den nye satsning giver mig samtidig mulighed for at arbejde med unge talenter og løfte dem til noget større. Sammen med dem, oplever jeg den samme begejstring og engagement, som jeg altid har følt med windsurfing”, fortæller Jesper Vesterstrøm om det talentarbejde, der bl.a. handler om Junior Camps for unge, ambitiøse brætsejlere. ”For mig betyder det noget at hjælpe dem med også at turde leve og forfølge en drøm.”


Fakta
Nordisk mester 2006
Verdensrangliste-vinder 2006
EM bronze 2006
Hovedsponsorer:
COTTENFIELD
FORD CREDIT
CERTINA

Read more

windsurf

Kolding - 5. Juni

Så for alle som har lyst at komme ned for at få en tur på vandet, tage en ikke-windsurfer ven med for at få dem igang, eller at få en kold en med pølse!

Læs mere
windsurf

Weekendens Surfervejr - Uge 22

Riders.dk har bedt en række af landets windsurfere give et bud på hvad ugens vejrudsigt kan gøre for netop deres lokale område. Til glæde for alle Riders windsurfbrugere...

Læs mere