Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Junior windsurfing camp

junior camp

Junior windsurfing camp

Lars C. Pedersen holder som altid sin populære Junior Windsurfing Camp i den første uge af sommerferien for unge mellem 12 og 19 år.

Lars træner lige nu på at kvalificere sig til OL i London 2012 men har netop sendt os detaljerne om denne sommers traditionsrige junior camp.

———–

Hej Unger

Som nogen af jer har bemærket har jeg fundet mit konkurrence-gen frem igen og har de sidste 4 måneder ikke lavet andet end at træne på RS:X windsurfing udstyret – den olympiske form for windsurfing. Det har været en sjov rejse og VM starter om ca. 10 dage så må vi se om jeg kan kvalificere mig til OL til det stævne.

Uanset om jeg kommer med til OL eller ej vil jeg ikke miste en uge med jer – for meget af grunden til at jeg elsker at windsurfe finder jeg i den energi som er på Junior Windsurfing Campen – en camp som har eksisteret siden 2001. Ja, den uge har i mange år været hellig for mig.

Jeg håber, at dem som har været med før tilmelder sig igen og at vi også får lov til at møde nogle nye ansigter som kan mærke det helt specielle fællesskab campen har. Synes campen har et godt mix af nye og gamle og det gør mig glad at se at I holder kontakten også efter campen.

Som altid skal vi surfe fra morgen til aften hvis vindguderne er med os – tror mig jeg er i form til det – på min 2 mdr. træningslejr i Australien i vinter har jeg surfet ca. 2000 km.

Ellers står den på sædvanlig hygge, leg i poolen, bål og røverhistorier (dem er der kommet flere nye af nu haha), fordrag om gear og trim.

Maden får vi fra Skavenhus Restuarant hvor jeg ved Frank glæder sig til at se jer. Så det eneste i skal tænke på er jeres slikmund – den står i selv for J

Go Pro er med som sponsor så jeg tror vi kan få nogle rigtig fede optagelser i år så det er fedt.

Skulle der være spørgsmål så sender i bare en mail eller ringer. Mail er bedst frem til 1. Maj da jeg surfer stævner i udlandet frem til der.

Mange hilsner

Lars C. Pedersen

Sted

Skaven strand og camping plads

www.skaven.dk

Dato

Fra søndag d. 1. juli kl. 19

Til fredag d. 6. juli kl. 16.

Alder

Du skal være mellem 12 og 19 år

Minimumsniveau

Kunne surfe rundt på en trekantsbane

Du skal selv kunne rigge dit udstyr til

Du skal elske windsurfing

Antal pladser

Max. 40 pladser

Fordeles efter først til mølle

Pris

2200 DKK

Depositum på 500 DKK betales ved tilmelding

Reg: 0111 – Konto 5363 671 669

Prisen dækker

Fuld forplejning

Overnatning på suveræn camping plads

Undervisning

Svimmingpool og anden underholdning

Rip Curl T-Shirt

Kontakt og tilmelding

Lars C. Pedersen

lars@larspedersen.com

40 444 777

Read more

Anja Bolbjerg

Stor succes for dansk freeride skiløb

I weekenden vandt den 16 årige Josefine Lützau Randow Freeride World Tour Juniors i østrigske Fieberbrunn. Derved skriver hun dansk skihistorie, da Josefine er den første danske vinder af en Freeri...

Læs mere
INDOOR 12 WEBB1
Freeride DM

Louise?!? Topløst Freeride DM?

Sidste vinter blev dansk skimiljø ramt af en solid volumen, en volumen i form af et velformet brystparti på en snart 26 årig freeridemodel. Navnet er Louise Bundgaard, og hun gjorde sig kendt i det...

Læs mere