Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Kenneth Danielsen i Sydafrika #3

Cape Point

Kenneth Danielsen i Sydafrika #3

Cape Point on fire.

For ca. en uge siden scorede vi to konge dage på Cape Point. Første dag havde vi mellem logo og 3 meter bølger, og 2 dage senere var det vokset til mellem logo og 4-5 meter bølger. Det var første gang i år for mit vekommende, at Cape Point virkede. Spottet hvor man sejer ligger ca. 2 km fra Kap det gode håb. Det ligger inde i et naturreservat, hvor det koster penge at komme ind, og det tager ca. 1.5 time at køre derned. Der er ingen antennesignal dernede, og de vindmålinger man får derfra, er som regel lidt tvivlsomme. Så når man sætter sig ind i bilen og spænder sikkerhedsselen med kursen mod Cape Point, ved man aldrig helt, om man får en konge vindsurfsession, eller om man endnu engang bare bliver snydt. Men når spottet virker, er det efter min mening, det bedste sted at vindsurfe i Sydafrika, og det er bestemt turen værd.

De to dage vi fik er også blandt de bedste sessions, jeg har haft hernede i år. Jeg var dog endnu engang lidt uheldig, at komme til skade, den sidste dag vi havde dernede. Jeg kom lidt for sent op i en af de helt store madkasser, så da jeg rammer bølgen helt oppe under taget, bliver sejlet rykket ud af hænderne på mig. Jeg kan pludselig se mig selv hænge ude foran bølgen kun i stropperne og med ca. 4 meter ned til bunden af bølgen. Det værste var dog ikke overstået endnu, for da jeg lander, får jeg så hele madkassen oven i hovedet, men nu er jeg kun i den ene fodstrop, så foden nåede lige at blevet revet godt og grundigt rundt, inden jeg fik den ud, og måtte i gang med at svømme, hvad der føltes som flere kilometer efter mit udstyr. Foden er dog allerede meget bedre, og jeg tror snart, den er klar til noget mere vindsurf 😀

Alle billederne er fra Cape Point…

Read more

blog

Lidt nyt fra Maui

Lars Petersen har igen opdateret bloggen fra Maui, og der er kommet lidt billeder og god læsning ud af det. Lars Petersen og Danni Jakobsen har siden hhv. d. 22 og 23 februar været på Maui. Opholde...

Læs mere
Cap P

Vallåsen Jam 2010

Lørdag havde Riders.dk og Københavns Skiklub inviteret til Vallåsen Jam – på Vallåsen i Sverige. Konceptet er set før, i Dopeslope, men denne gang var der også åbent for skiere. Folkene bag eventen...

Læs mere