Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Kiani update fra Maui

windsurf

Kiani update fra Maui

Den nye 2009 sæson står for døren, og meget er sket vinteren over. Mange har skiftet sponsorer, eller er helt stoppet pga. manglende sponsoropbakning. Jeg selv har holdt meget lav profil i december og januar for at koble af og blive klar til at starte træning op igen for den nye sæson. Heldigvis har jeg haft god opbakning og støtte til at fortsætte denne sæson. Jeg er stadig fuldt motiveret for at windsurfe fuld tid og træne for at opnå mine mål.

Jeg fandt dog for et stykke tid siden ud af, at jeg havde svært ved at holde den høje intensitet hjemme i Danmark. Derfor tog jeg alle mine ejendele og flyttede til Maui, hvor jeg bor nu. Dagligdagen indtil videre går med at hjælpe nogle af de andre pro´er med at teste og sejle wave, indtil jeg selv får mig nogle sejl.
Indtil videre kan jeg kun sige, at det har været det helt rette valg for mig at komme afsted og være i et miljø, hvor man bliver presset til sit yderste næsten hver dag. Den første uges tid gik med at finde en bil og sted at bo, og generelt komme ind i den fantastiske Maui rytme. Så umiddelbart kan jeg ikke se nogen undskyldninger for ikke at være forberedt til denne sæson. Hverdagen går normalt med, at jeg ordner alle mine nørdede computerting fra morgenstunden og derefter tager ud at sejle. Ved en 4-5 tiden om eftermidagen er jeg ved at være pænt smadret. Efter en lille slapper kører jeg ned til 24hour fitness (Ja et døgnåbent træningscenter, typisk USA) til en session mere indtil der ikke er meget mere tilbage i kroppen. Når man har spist og hængt lidt ud ved computeren er det allerede ved at være sengetid.
Pt. Er det mest Gonzalo Hoevel fra Argentina og Micah Buzianis som er klar på at træne slalom, så vi laver lidt test, og derefter smider vi bøjer i vandet til lidt jibe-træning. Det er et rimelig godt ”set-up”.

Maui er en fantastisk og livsbekræftende ø. Skildpadder der svømmer rundt, og længere ude er der hvaler som hopper.

Netop i dag så jeg for første gang en hval hoppe fra blot 10-20 meter afstand mens jeg var ude og teste formula. Det var for fedt. Allerede få dage efter jeg ankom, var jeg ude og ”cliff dive” med nogle venner i den flotte natur. Det var en oplevelse som alle burde få sig.

Derudover går der som sagt også en del tid med at sejle wave. Og man har ikke sejlet wave her på øen, hvis man ikke har sejlet på Hookipa. Total rusten blev jeg på en af mine første dage sendt ud i mastehøje bølger og klarede den overraskende godt. Nogle dage efter viste mit held sig dog at være forbi, og jeg måtte flere gange tage imod slag. Når det nu er sagt, så er det også uden tvivl et af de fedeste steder jeg har prøvet at sejle wave. En powerfull og hurtig bølge. Det kommer jeg helt sikkert til at bruge mere tid på.
Mit fokus for denne sæson kommer til at være på slalom. Jeg vil deltage ved udvalgte internationale konkurrencer, og selvfølgelig den danske racing rangliste. Derudover står den på PWA slalom-touren, hvilket som sagt er mit hovedfokus. Det har været et bevidst valg at flytte fokus over til slalom, da jeg allerede fra et tidligt stadie har været bidt af denne eksplosive og actionfyldte disciplin.
Jeg glæder mig også til at deltage i stævnerne derhjemme og race mod alle mine konkurrenter, som jo bliver bedre og bedre. Forhåbentlig kan jeg gøre livet surt for dem, som jeg til tider har gjort før i tiden, men denne gang er det min plan at gøre det over hele året.
Over de seneste måneder har jeg også arbejdet på at færdiggøre min nye hjemmeside og generelt fornye mit materiale til den nye sæson. Tjek det ud på www.kiani.dk og selvfølgelig min blog, som jeg har pustet liv i igen på www.kiani.dk/kk . På KianiBlog vil jeg give løbende beretninger her fra windsurfingens hovedstad Maui og fra konkurrencerne i løbet af året.
Tilbage er der kun at sige aloha, og vi ses på vandet til stævnerne derhjemme

Read more

snowboard

TAC Highest Air

Idag stod den på TAC 'Highest Air' - desværre faldt sneen tungt i norge hvilket gjorde det vanskeligt for ridersne

Læs mere
windsurf

Interview med Kasper Juul Larsen

Formula/Slalom sejleren Kasper Juul Larsen D288 har en god målsætning og hård træning på programmet

Læs mere