Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Kjul står for døren

windsurf

Kjul står for døren

Jonas Knudsen har sendt os følgende artikel om Kjul, og hans oplevelser med stedet.

Det var først indtil midt sæson forige år, at jeg fik prøvet kræfter med vesterhavet. Min første "hot-date" med det smukke hav var Kjul. Det var en god dag, jeg sejlede 4,7 på mit 82 liter bølgebræt, bølgerne var 1,5 meter og solen skinnede. Det eneste der bekymrede mig, var side strømmen tæt under land. Det resulterede i et par gå turer, men ikke noget som mine chicken legs ikke kunne klare.

Hirtshals har samme skulder placering på DK-kortet som Hanstholm, og man kan derfor sejle Kjul i samme vestlige retninger. Ofte blæser der faktisk mere i Kjul, men bølgerne bliver knap så store. Måske er det DK’s svar på Pozo! 🙂 Det et spot som kan leverer alle slags forhold. Forhold til den som skal ud i bølgerne for første gang, men også til den som tør lege Ricardo Campello! Dessuden er oprignings mulighederne perfekte, og der er ingen farlige sten i vandkanten, kun dejligt sand til hobit fødderne 🙂

I år besluttede jeg at fokuserer mere på bølgerne, og jeg har allerede i år haft flere wave sesions, end de forige år tilsammen. Kjul er mit favourit spot, og det wave-spot jeg har sejlet mest. Det har givet mig rigtig mange gode timer på vandet. Alt fra onshore til side offshore vindretninger, små dage med Freestyl’eren og dage med nucker-vind, bølger der laver closeout, og en sidestrøm som spuler en langs kysten, hvis man ikke klare brændingen.

Jeg håber flere windsurfere, vil vende snuden mod Hirtshals, og krydser fingre for, at der kommer vind til det kommende DBO Freestyle/Wave stævne 20-21 Juni.

Se flere billeder på : www.Jonasraerupknudsen.dk

Read more

business

Shaun White Limited Edition Frogskin

Oakley har lavet en limited edition Frogskin til Shaun White

Læs mere
business

Shaun White Limited Edition Frogskin

Oakley har lavet en limited edition Frogskin til Shaun White

Læs mere