Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Kom tættere på Julie Kessler

interview

Kom tættere på Julie Kessler

Et sødt smil, venlighed og en passion for surfsporten. Så ved du, hvad der er værd at vide om Julie Kessler. Næsten. For udover surfsporten er der også et hjerte der banker for uddannelse med udfoldelse! Julie Kessler, der oprindeligt stammer fra Århus-området er hen over sommeren flyttet til København, hvor hun i dag læser sin Bachelor i Kreativ Communication. En uddannelse hvor kun 5 % af de søgende bliver optaget! Hvor hun de seneste år har surfet en masse med lillesøster Xenia Kessler og arbejdet ved siden af, er det nu tid til at finde bøgerne frem igen, og starte i skole.

Alder: 22 år

Bopæl: København

Sponsorer: Roxy, Hotsails og Reptile

Discipliner: Freestyle/Wave

julie (7)

Du har rejst en del de seneste år?

”Ja, jeg har både været på Maui, Brasilien, Bonaire, De Kanariske øer og Australien. Det kan jeg varmt anbefale, det er noget jeg aldrig vil glemme. Udover at vandet er super dejligt, der er varmt og ligesom man ser på film, så er der også en rigtig dejlig surf-kultur, som jeg rigtig godt kan lide.”

Udover selv at være en dedikeret surfer, brænder Julie også for at se surfsporten blive til noget større. Derfor har hun været med til at arrangerer flere vellykkede pige-arrangementer, b. la GirlsGoWindsurf, Stand up paddlesurf – Surf in the city. Til stor glæde for de mange andre piger, der er at finde i wave og freestyle miljøet. ”Jeg elsker at komme til stævnerne, og møde alle de mennesker jeg godt kan lide. Derudover mener jeg det er vigtigt at støtte op om sporten, ved at møde op. Man skal huske på, at der er mange mennesker der har været med til at arrangerer stævnet, og jeg synes det er vigtigt at man viser respekt og anerkender deres arbejde”.

julie

Du var med på Fuerteventura sammen med Xenia, men du deltog ikke selv?

Nej, jeg kan som sagt rigtig godt lide at være med til stævnerne, men jeg deltager normalt ikke selv i stævnerne. Jeg kommer naturligvis også til Klitmøller i efterårsferien, men jeg regner ikke med at stille op. Det er en uge hvor jeg bare skal hygge mig, sejle en masse og nyde min ferie.

Hvad skal der ske i fremtiden?

Det bliver svært at komme ud og surfe så meget som jeg har gjort hidtil. Jeg kan ikke længere lige tage af sted i nogle måneder til et varmt sted, og i øvrigt lever jeg også af min SU. Jeg er gået i gang med noget nyt, og det betyder naturligvis ikke at surf er slut. I stedet glæder jeg mig over min uddannelse, som helt sikkert er det rigtige for mig. Når jeg om 3 år er færdig med den, kan jeg enten blive Art Director eller kreativ projekt leder, og hvis jeg har mod på det, er det muligt at bygge videre.

julie (2)

Noget af Julies arbejde har tidligere været vist på Riders, b. la plakater til diverse arrangementer.

Surfsporten kan glæde sig over aktive udøvere som Julie, der udover sit samvær på stranden og i klubben, også er med til at løfte nogle af de mange opgaver der er, for at surfkonkurrence og aktiviteterne kan blive en realitet.

Besøg Julie og Xenias hjemmeside ved at trykker HER

julie (4)

Julie har lokale fans i baggrunden på Bonaire

julie (8)

I Jeri, Brasilien..

Read more

business

Wii konkurrence

Vi går en heftig vinter imøde, hvor Riders.dk planlægger at dække både Xgames og Vinter OL grundigt. I den forbindelse har vi fået tilsendt nogle kopier af det nye “Mario and Sonic at the Winter Ol...

Læs mere
Casper Steinfath

Quiksilver Waveriders Surfing DM 2009 - resultater

Fredag d. 25 sep. Kl 1530 blev der kaldt til samling ved West Wind Klitmøller. Bølgerne i Nr. Vorupør var fine til juniorkonkurrencen med en bølgehøjde på ca. 1 meter fra nordvest. Vinden var sydv...

Læs mere