Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Kulden kan bare komme an!

interview

Kulden kan bare komme an!

Is-surfer, rejse udenlands og hvad der ellers er af muligheder – men, der er også nogle få der er friske nok til at surfe, trods den stride vinter og kulde – en af dem er Rasmus Øgelund fra Fyn,..

rasmus' (2) Navn: Rasmus Rahbek Øgelund

Alder: 17

Målsætning: Top 2 i junior wave/freestyle

Sponsorer: JP, Neilpryde

Hvordan har du forberedt dig gennem vinteren? Har du været ude at rejse?

Lige for tiden det jo istid. Men så længe der bare har været et lille stykke frit vand, har jeg været sejlende. Det er jo her man kommer foran de andre.

Ellers går tiden med ski, som faktisk holder mig i rigtig god form. Samtidigt er det super sjovt, og derfor kan det få abstinenserne for at tage ud og surfe, en smule mindre. Men med sådan en vinter vi har i år er der nok ikke andet for end at hoppe på flyet og drøne sydpå. Jeg går og håber lidt på at jeg kan få monetoz nok til at tage af sted en uges tid, men nu må vi se. Ellers må jeg bare få tiden til at gå med surffilm!

Hvem tror du bliver dine værste konkurrenter/de hårdeste i DK?:

I Freestyle bliver det nok min teammate Nicolai Krarup, han er en lille gut som altid planer, og derfor får han altså mere konstruktiv tid på vandet. Øv! Ellers viste Mathias Lyngs og Ole Hasholt (Champ!) jo os andre hvordan det skulle gøres sidste år. Men jeg be´r en bøn og håber på de rykker op i A. Ellers er det ikke være end at jeg må hive et par nye tricks op af hatten og slå dem. 😉

I Wave bliver det næsten det samme. Jeg har kigget lidt på stævnerne og heldigvis er det meget bagbord forhold. Ellers ved jeg at Nicolai får trænet nogle styrbord forhold oppe nordpå, så der bliver han nok hård.

Hvilke stævner kommer vi til at se dig i, i år?:

Jeg vil deltage i alle rangliste stævner. Derudover regner jeg med at stille op til Skarø og Fur rundt, som begge er en del af Neilpryde Ø-grandprix, som jeg for øvrigt syntes er nogle rigtig fede events som jeg virkelig nyder.

Noget nyt på programmet for sæsonen 2010?

Uha. Sådan noget er jo hemmeligt! Men jeg kan da godt løfte sløret for nogle af de moves jeg har ligget og trænet på efter efterårsferien.

I Freestyle har jeg fokuseret meget på mine switchstance moves, så jeg er ved at havde rimelig godt styr på min swchacho. Ellers har jeg stærkt overvejet at prøve kono, men vejret har ikke været til det, og jeg regner med at den tager noget tid.

rasmus'

Desværre har vi ikke haft mere end 2 dage på bølgeslæderne siden ferien, men noget er det dog blevet til. Jeg er endelig begyndt at kunne rykke en delayedforward, så det er jo Niiice! Bølgeridning har jeg også haft en del fokus på, og jeg føler selv at jeg har fået meget bedre styr på det. Det er i hvert fald en stor fornøjelse at ride bølger nu.

Nogen du gerne vil takke her til sidst – så får du lige muligheden! 🙂

Jeg vil gerne takke mine sponsorer JP, Neilpryde rigtig meget. Uden dem havde jeg nok ikke haft nogen sejl. De nye rigge jeg har fået forbedrer virkelig min sejlads. Det er utroligt så meget forskel der kan mærkes fra mine gamle og til dem. Jeg flyver bare derudaf og de vejer ikke en pind i mine moves.

rasmus' (3)

Ellers vil jeg sgu gerne takke Banden hernede fra Thurø, de er altid med på gasss, og så er det bare for fedt at havde nogle at træne og dele sporten med. Thumps up til jer!

Surfere rundt om i landet, fordi de kan holde istiden ud og ikke går crazy!

Just relax, det ikke indlandsis, den forsvinder nok til sommer. 🙂

http://vimeo.com/8269214

Read more

avoriaz

DM update: Video fra de tre konkurrencer

Så er der video fra de tre events: Slopestyle: http://vimeo.com/9248415 Halfipe: http://vimeo.com/9211085 Railssession: http://vimeo.com/9235922

Læs mere
ski

ISPO 2010

I weekenden d. 6-7 februar 2010 var hele skiscenen samlet i München til ISPO 2010. Til folk der ikke ved hvad ISPO er, kan jeg fortælle, at det er verdens største bytte-bytte-købmand indenfor vinte...

Læs mere