Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Kurosh Kiani skifter sponsor og satser stort i 2008

windsurf

Kurosh Kiani skifter sponsor og satser stort i 2008

Det var tilbage i december måned 2007. Jeg var netop kommet hjem fra VM i Brasilien, da jeg sad oppe på kontoret, og prøvede at indhente alle de ting jeg ikke havde faaet nået inden jeg var taget afsted en maaned tidligere, her i min nystartede virksomhed.

Stressen var allerede begyndt at hænge over hovedet, og telefonen kimede som aldrig før.
Det varede ikke laenge inden jeg sad inde hos min gode ven Thomas og snakke om lidt løst og fast, proevede at faa lidt styr paa tingene i mit hoved. Det var under dette ”moede” at han gjorde mig opmærksom på, at jeg stod overfor valget, om hvorvidt jeg skal gå den ene vej eller den anden, for jeg kunne ikke blive ved med at bruge al den tid på windsurfing og samtidig køre en virksomhed.
Det var var der det gik op for mig, at jeg indtil daværende tidspunkt stadig ikke havde fået gjort noget fuldt ud. Og næsten med det samme var min beslutning faktisk taget. Jeg skulle til at sejle og koncenterer mig 100% derom.

Jeg satte mig ned, og fik lagt en plan for hvordan jeg ville få denne nye beslutning til at hænge sammen. Første skridt var at få styr på økonomien og min virksomhed. Heldigvis havde jeg nogle gode samarbejdspartnere som var ret hurtige til at træde til tilbyde at gå i nyt partnerskab med mig, som ville gøre at jeg nu kunne koncentrere mig om min sport.

Jeg havde stadig mine gear aftaler for 2008, hvilket var super dejligt, og mulighederne var der allerede for mig. Derved kunne jeg forholdsvis let gå i gang med at planlægge en vinter fyldt med træning.

Træningsmæssigt var jeg forholdsvis tunet ind på formula udstyret, så jeg valgte at bruge de kolde måneder på noget speed og slalom.

Men så skulle det jo ske at jeg en aften i byen tilbage i min jydeby Fredericia, stødte jeg ind i en buddy, som mente han kunne hjælpe mig længere frem med min windsurfing. Det viste sig at han var en del af den nystartede virksomhed Point-7, og var interesseret i at få mig med på deres team. Vi tog et møde et stykke tid efter hvor han forklarede mig hvad han kunne gøre for mig, hvilket jo egentlig lød meget fedt. Men jeg havde en sponsor på det tidspunkt, så der var mange ting som skulle falde på plads før jeg ville overveje at skifte.

For at kunne hoppe helt ud i det, måtte jeg tage en periode og kigge tilbage på de ting jeg havde nået indtil videre. Nogle få gode danske resultater og nogle få internationale resultater? Ikke meget man kan bruge i sin sponsor søgning. Ikke desto mindre lykkedes det mig at komme i kontakt med Starboard, som troede på mig, og tilbød mig en aftale, efter at jeg havde fortalt dem om mine planer for fremtiden.

Og hvad ønsker jeg så for fremtiden? Ja som mange ved, har jeg de sidste par år snakket meget om mål, som ikke har været særlig resultatorienteret. Men nu vil jeg være lidt mere skarp i det, dvs; jeg VIL være blandt de bedste i verden, jeg vil slå ALLE som hedder Jesper. Jeg vil have fjas i hver havn og så vil jeg sgu have det sjovt men jeg udlever min drøm.

Af Kurosh Kiani (D-13)

Følg også Kurosh på www.kiani.dk/kk


Kurosh træner på Sardinien med de nye Point7 sejl

Point7 i deres sorte signatur design
Point7 sejl i deres sorte signatur design

Read more

snowboard

Xtreme Verbier 08 - LIVE

Xavier de le Rue har netop vundet Nissan Freeride de Tignes og fører nu på Freeride World Tour'en - Der er kun en konkurrence tilbage, og den kan du se direkte her!

Læs mere
snowboard

Redbull GAP session

Vi har samlet lidt lækker video fra Freecaster TV - Ved Redbull GAP session bliver der virkelig givet top gas!

Læs mere