Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Lars C. Pedersen i Vest-australien - I

windsurf

Lars C. Pedersen i Vest-australien - I

De første 14 dage af min tur down under vil nok hurtigt gå i glemme bogen. Har været på vandet 3 gange, en med fuld power i 5,3 mens de to andre var ret lunkne. Det er ikke sådan at der har været vindstille men i underkanten af de obligatoriske 20 knob / 10 m/s. Hvis jeg havde en freestyle 6,2’er med havde jeg uden tvivl været på vandet 5-8 gange mere. Nå, men sådan er det bare.

Jeg har istedet brugt tiden på at hygge med Arrows designer Willem Blaauw og Rik som jeg bor hos og som har den lokale surfbutik. Billederne ovenover viser hvor Rik har sin surfbutik, en butik som ligger i forlængelse af sin bolig. Den ene dag var der en lokal som fangede fisken som Rik står med – vi fik 1/3 af den og det skal lige siges at den var fanget fra kysten.

Vejrudsigten for de næste dage ser lovende ud for det berømt Gnaraloo som kan tilbyde på de reneste rene bølger og med optil 15 buttomturn på en bølge. Min bil fra sidste år har jeg beholdt og den skal tage mig de 600 kilometer op mod nord hvor den berømt 80 km grusvej afslutter rejsen til Gnaraloo. Som man kan se på billederne ovenover er området Gnaraloo et meget remote sted hvor man selv skal bringe a.l.t.

Jeg kan mærke at efter at have gået rundt om mig selv i snart 14 dage nu virkelig har brug for at fyre den af. Jeg er ved at få lejrkulder…

Forhåbentlig kan jeg vende hjem med bedre historier end disse…

Read more

ski

Big Deal Release

Så er det blevet tid til årets premiere på den danske ski film "Big Deal" fra RAD-Film. Så frem i støvlen og hook dig på liften for det er tid til ride of the year. Riders.dk er selvfølgelig på ple...

Læs mere
surf

Surf chicks i kulden

Det sker at vi falder over lidt pics på nettet eller får tilsendt lidt "varme i kulden". Det er ikke dem alle vi kan lægge online, men her er et lille udvalg

Læs mere