Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Mangler du noget at lave i din sommerferie?

windsurf

Mangler du noget at lave i din sommerferie?

Er der noget jeg glæder mig til så er det Young Gun Windsurfing Camp. Vores hygge-træningslejr er på mange måder blevet et af årets højdepunkter og jeg ved mange af jer, som er med hvert år har det på samme måde. Jeg glæder mig til surfe fra morgen til aften, til at se jer som jeg har fulgt i så mange år og så glæder jeg mig til at møde en masse nye unge mennesker som tænder på windsurfing – en sport jeg føler mig dybt forbundet til.

Jeg kan se på Facebook, at der er knyttet en masse fællesskaber via campen og det gør mig enormt glad og stolt. Og jeg kan se at I alle har forbedret jer meget efter at I har været på campen.

For jer nye som gerne vil med på denne camp, så skal I vide at I er velkommen uanset niveau. Campen har rummet både landholdssurfere og surfere som var noget nær begyndere. Sammenholdet og passionen for windsurfing er hvad der gør campen speciel. Instruktørerne skal nok sørge for at I rykker jer uanset niveau. I har mulighed for at lære en masse, møde en masse nye surfboddies, grine en masse og ja egentlig også spise en masse god mad (Frank og hans dejlige Restaurant SkavenHus glæder sig til vi kommer).

Campen bliver holdt i Skaven. Stedet er perfekt for undervisning, da der er et stort lavvandsområde og så er kysten er vest-vendt. Campingpladsen vi bor på er helt suveræn, og ja den har Swimmingpool.

Så er du vild med windsurfing, så er dette tilbud den sjoveste oplevelse du kan få i din sommerferie.

Aloha
Arrangøren Lars C. Pedersen
Tilmelding: lars@larspedersen.com

http://vimeo.com/25555580

Read more

business

Wakeboard for Balls

Det foregår i kabelparken på Amager, hvor der vil være mulighed for at prøve at wakeboarde og se opvisning af dygtige internationale wakeboardere. Derudover kan man nyde et par drinks og hænge ud...

Læs mere
ski

Riders.dk til Stryn

Om få timer pakker Riders.dk bilen og sætter kursen stik modsat mange andre som tager på sommerski de kommende uger. I stedet for at ramme de traditionelle gletsjere i alperne, er det Norge ...

Læs mere