Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Mathias Lyngs går online og efter en pro karrierer

D59

Mathias Lyngs går online og efter en pro karrierer

Endnu en dansk Young Gun Windsurfer satser på en international karriere – vi har fanget Mathias Lyngs til en snak.

Navn: Mathias Lyngs

Alder: 17år

Målsætning: Blive international sejler.

Sponsorer: Westwind Klitmøller, Tabou, Gaastra, Skrannies skilte og reklame

Hjemmeside: www.mathiaslyngs.dk

4719_1148825288180_1454029287_30402798_2587760_n

Danmarksmester 2009
i 2009 blev jeg dansk mester i junior / u19 wave. Samt vinder af alle rangliste stævner i løbet af året i både wave og freestyle.

Mathias Lyngs
Thisted Gymnasium, hvor jeg går i 1.z, som er en samfundsfaglig linje med biologi.
Jeg har fået arbejde som kassedreng og service medarbejder i KIWI, hvor jeg skal arbejde nogle gange om ugen, fra kl. 16-22. Så der er stadig plads til masser af surf.!

Ny hjemmeside
Yes! Nu er jeg blevet en lykkelig ejer af en hjemmeside. www.mathiaslyngs.dk
Har tænkt længe over at få lavet en, men har desværre ingen erfaring inden for området. Derfor kontaktede jeg en god ven og surf kammerat Danni Jakobsen. Han var klar til at hjælpe, og sammen fik vi den sat op, som jeg synes den skulle være. Stor tak for det!

Med denne hjemmeside får jeg meget lettere ved at vise, hvad jeg render rundt og laver. Det er også til stor fordel for mine sponsorer, da jeg ikke længere behøver at skrive mails med beretninger om, hvordan det går osv.

Jeg håber i vil følge med på siden. Der vil efter hver tur på vandet, være enten billeder eller video klar på siden, samt en beretning omkring forholdene osv. Det er primært også her, alt mit udstyr bliver sat til salg i første omgang..

mathiaslyngs (2)

Hvordan har du forberedt dig gennem vinteren? Har du været ude at rejse?
Jeg har gået 3 gange i ugen, i det lokale motionscenter. Derudover er jeg begyndt at klatre 2 gange i ugen. Da det giver god styrke i hele kroppen.
Jeg smutter til Fuerteventura en uge, hvor der vil blive trænet en masse hvis vinden tillader.

Hvem tror du bliver dine værste konkurrenter/de hårdeste i DK?:
Det var en af de svære, rigtig mange bliver hårde konkurrenter i år, da jeg stiller op i A rækken.

Hvilke stævner kommer vi til at se dig i, i år?:
Til alle wave og freestyle stævner der bliver afholdt dukker jeg op. Udover det deltager jeg i et tysk stævne: Supreme surf big days. Så det bliver et godt program!

Noget nyt på programmet for sæsonen 2010? Hvad har du arbejdet med gennem vinteren, for at blive hurtigere end os andre?:
Hurtigere bliver jeg nok ikke, jeg har mental trænet en del. Set en masse surf film. Og har en masse nye ting der skal prøves af

Nogen du gerne vil takke her til sidst – så får du lige muligheden! J:
Vil gerne takke alle kammeraterne fra 2009, og håber vi får lige så mange gode tider på vandet igen i år 2010. Jeg vil også gerne takke mine sponsorer, de har hjulpet mig meget, så jeg er up to date med udstyr!

Mange tak for interviewet, Riders.dk ønsker dig held og lykke med den kommende sæson!

mathiaslyngs

Read more

interview

Ham fra Nordjylland - Krarup!

Så er der et interview med Nicolai Krarup, der i modsætning til de fleste har været ude at surfe op til flere gange i løbet af vinteren, selvom der har været sne og kulde. Nu har isen alligevel sat...

Læs mere
avoriaz

DM update: Slopestyle - minut for minut

Følg vores Liveticker fra Slopestyle DM 2010 i Avoriaz her. Hele Livetickeren ligger nedenfor her – den skal læses nede fra op op efter. Det har desværre ikke været muligt at få en ordentlig netopk...

Læs mere