Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Nike/ACG signer Dennis Hannesbo og Kim B Nielsen

ski

Nike/ACG signer Dennis Hannesbo og Kim B Nielsen

Hvad betyder det for din skikarrier at du har signet med Nike/ACG?
Jamen det gør det hele lidt nemmere, da jeg ikke skal bekymre mig omkring gear. Så jeg bare skal fokusere på skiløbet, hvilket jeg glæder mig til den kommende sæson!

Du er nu hookes up på samtlige måder, hvordan har du båret dig ad med det? Jamen det har været noget med at få de rette folk til at tror på mit talent, og så tog jeg jo på min første sæson sidste år, og det beviser også at jeg går 100% for den, og ikke halvhjertet, vilket jeg mener er enormt vigtigt! Og så har Michael Fugmann og hjulpet mig utroligt meget!

Hvad er målet for den kommende sæson?

Jamen målet er at komme ned og give den gas, og udvikle mig så meget som muligt. Og ellers køre til de forskellige konkurrencer og gøre det rigtigt godt. Og så skal jeg selvfølgelig

ned og hygge mig rigtig meget.

Her på falderebet, hvem vil du så sende nogle skud ud til?
Jamen til min team mate Kim B Nielsen(red. jep, han er også blevet signet af Nike/ACG), tror vi kommer til at få en super dope sæson i Avoriaz her til vinter, og så lige en tak til Fugmann for den store hjælp han har været! Og så til min familie der har støtte mig i alt jeg har lavet!

Riders.dk ønsker go sæson til både Dennis Hannesbo og Kim B Nielsen

Read more

surf

Kelly Sl8r - 8th World Titles Video

Så er den første hyldest film for Kelly Slaters 8 ASP titler klar

Læs mere
windsurf

Masser af billeder fra DM i Formula/Slalom

Sidste weekends stævne i Køge var årets sidste for slalom/formula sejlerne. Vejret bød på super hård-vindssejladser med skiftevis regn og sol

Læs mere