Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Optakt til DM i Klitmøller #1

DBO

Optakt til DM i Klitmøller #1

Optakt til DM i Klitmøller – Interview med Ida Odgaard Jacobsen.

Ida Odgaard Jacobsen er en af Danmarks bedste kvindelige Wave windsurfere. Ida har opnået topplaceringer i Wave DM de seneste år. Ida holder orlov fra studierne, og derfor pt. flyttet tilbage til ”Klitti” land, hvor hun er bosat i Klitmøller.

Vi mødte Ida i Thisted, hvor hun skulle hente sine nye 2010 sejl. Har du fået sejlet meget i år?
Jeg har prøvet at få sejlet så meget som muligt. Og det er også lykkes til dels, men ind imellem, må man acceptere, at uheld og skader kan spænde ben for ens ellers så fantastiske planer. Men jeg synes, jeg er god til at få noget andet konstruktiv ud af skade perioder, og det er meget vigtigt for mig, a lave noget andet fedt.
Heldigvis har jeg haft rig mulighed for at rejse. I Vinteren 2008/ 2009 var jeg i Syd Afrika: Jeg tog af sted alene og boede på et super hyggeligt surf hostel. Jeg tilbragte meget tid sammen med både alle de danske drenge, men mødte også en masse søde og sjove windsurfere fra hele verden. Vi fik sejlet på nogle af de rigtigt gode steder omkring Cape Town som bla. Sunset, Melkbos og på Cape Peninsula, som f.eks. Scarborough Point. Forholdene der er super fantastiske, og man får altid meget ud af en tur til Cape Town.
I foråret sejlede jeg mest omkring Klitmøller og Hanstholm – hvor vi havde nogle store dage.
I sommerferien gik turen til Grand Canaria sammen med Andreas, Asger, Jonas, Bjarke Line, Kenneth og alle de andre dejlige dansker gutter. Hvor jeg bla. a. oplevende PWA Pozo stævnet, det var helt fantastisk fedt, at se live!!!!
I efteråret har jeg arbejdet og sejlet i Hanstholm og Klitmøller.

Hvordan med skader?

I år har jeg været rigtigt uheldig med skader. I SA havde jeg et forstuvet ribben, som dog hurtigt kom på plads. På Grand Canaria brækkede jeg en finger på venstre hånd, da jeg var ved at træne hop og slog hånden hårdt ind i bommen, som altid overpowered i Pozo!!! Det holdt mig på land i ca. en måned. For ca. en uge siden kom jeg uheldigt ned fra en Table Top. Jeg landede ind over boardet og forvred mit knæ. Siden har jeg ikke været på vandet.
Kommer det til at påvirke din deltagelse i DM i Klitmøller?
Jeg har netop været hos lægen idag. Jeg har fået ordineret en måneds ro til knæet og skal gå med en ”DON JOY”(?) knæ skinne, så jeg ikke kan vride knæet. Desværre er det meget sandsynligt, at jeg ikke når at blive klar til at forsvare min DM titel. Det super ærgerligt, da det altid er mega sjovt til DM ! Men jeg er sikker på det bliver et fedt stævne alligevel, med god stemning som altid, jeg bliver med sikkerhed en meget entusiastisk tilskuer – det lover jeg!!!

Du er begyndt at sejle med Goya Guru sejl?
Jep, jeg er begyndt at samarbejde med goyasails.dk. Siden August har jeg haft mulighed for at låne et 2009 Goya Guru 4,0 og et 4,7 sejl. Hvilket har været super godt! Goya Guru sejlene er lavet utroligt solidt, de ligger meget stabil på bølgerne og har et super fedt æstetisk design. Jeg har netop hentet en komplet 2010 Goya Guru serie i en super cool farve – purple/ yellow. (3.3, 3.7, 4.0, 4.5, 5.0 og 5.3).
Jeg glæder mig rigtigt meget til at mit knæ kommer i orden, så jeg kan komme på vandet igen og gi den gas. Ind til da, bruger jeg tiden kreativt! Jeg håber stadig lidt på DM – selvom det nok ikke er realistisk! Men mest af alt håber jeg på super gode vejforhold og et velafholdt DM stævne for alle!!!!

Read more

dennis hannesbo

BOXsession 2009 revisited

”Vi går weekenden i møde med regn, regn og atter regn” citat Anders Brandt, TV2 vejret. Sådan lød det fredag aften, da jeg var i gang med at pakke mit gear inden lørdagens Skievent 09. Lørdag morge...

Læs mere
windsurf

Lars Petersen blogger igen!

Bloggen er igen online, og har fået et andet design og adresse.. Læs hvordan Danmarks professionelle wavesejler nyder bølgerne og vinden omrking Klitmøller.. For at se Lars Petersens nye blog, klik...

Læs mere