Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Postkort fra Andreas Olandersson SWE-66

windsurf

Postkort fra Andreas Olandersson SWE-66

EFPT Stævnet i Bredene i den 2-5. august, Samsung European Freestyle Jam, havde modsat Freestyle til NM masser af vind og uvejr. Her er et postkort fra Neilpryde Team sejleren Andreas Olandersson.

Hej på er,

Från den 2-5 Augusti var det dags för EFPT tävling i Belgien, Bredene. Detta är ett lite större arrangemang med mer prispengar som lockade dom bästa namnen på plats.

Jag åkte från Världscuptävling på Fuerteventura direkt dit, sanningen att säga va jag ganska trött efter 2 veckor där. Jag kom på 23e plats av 48 startande, lite bättre hade jag nog kunnat komma trots hårt motstånd.

Väl i Belgien så såg prognosen verkligen lovande ut och mkt riktigt så har vi under hela tävlingen haft kraftig vind och stora vågor. Mellan 15- 20m/s vind och upp till 3m vågor, det blev en spektakulär tävling framför allt att titta på från stranden…Men för oss tävlande var det svårt. Det sorgliga va att mina surfprylar inte kom med mig så jag fick glatt låna av andra åkare under tävlingen. Blir aldrig detsamma om man inte har sina egna prylar!

Jag seglade så bra jag kunde och det tyckte domarna om verkade det som för jag tog mig ända upp till superfinal, på vägen dit slog jag han som leder Europatouren för tillfället André Paskowski…mykket nöjd!!

Totalt efter fyra dagars tävling lyckades jag att placera mig på 2a plats.

Detta resultat gjorde att jag klättrade upp till 3e plats på overall rankingen. Kolla www.efpt.net

Jag är så glad och nöjd!!

Kolla bilderna jag skickar samt på min hemsida www.s-66.com

Mvh Andreas Olandersson

Read more

business

Gone Mobile

Vi har presset Riders.dk ned i lommeformat, så fra nu af, er det muligt at tjekke vores site via din mobil telefon

Læs mere
kitesurf

Young Gun Camp 2006

5 dage med fuld knald på i uge 27 og Young Gun Camp 2006 var afviklet. Vi kunne se tilbage på en uge med mange rigtig gode oplevelser og mange nye bekendtskaber. Her kommer der i ord og billeder hv...

Læs mere