Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Postkort fra Friis

Christopher Friis

Postkort fra Friis

Christopher Friis D-36 har sendt os et postkort fra Sydafrika hvor han som sædvanlig træner om vinteren.

friis5

—————–

Big Thursday,

Det første stykke tid hernede i SA har vinden og vejret ikke helt spillet efter de sædvanlige spilleregler, vinden kørte rundt i forskellige retninger og vi fik nogle ret unikke forhold for Syd Afrika. Vinden kørte op i nord-vest og samtidig rullede der et kæmpe swell ind på 15 sekunder, og det var tydeligt at man måtte køre helt ned syd på for at få det bedste ud af det.

Da jeg dukkede op i Witsands så det ud til at hele Cape Towns windsurfere og kitesurfere var mødt op, og jeg besluttede mig hurtigt for at køre videre sydpå for at undgå crowds og fik faktisk ikke kørt mere end en kilometer foer man kunne se nogle seriøse bølger brække foran klipperne. Det så sejlbart ud og med en tricky launch fra en meget lille sandstrand var jeg ude i det…

Det er begrænset hvor meget styrbord jeg sejler til dagligt, så jeg måtte holde tungen lige i munden når jeg gik efter de store bølger, der skulle ikke mange fejl til før man endte på klipperne og det var da også tæt på et par enkelte gange… Denne session har virkelig sat gang i min motivation for at udvikle mine evner på styrbord og jeg glæder mig virkelig til at sejle nogle lignende forhold igen… 🙂

Mvh

Christopher Friis

DEN 36

friis6

friis1 friis2 friis3 friis4 friis5 friis7

Read more

mark mcmorris

Sochi2014: Sage Kotsenberg tager guld i snb slopestyle

Sage Kotsenburg fra US blev den første guldvinder af Vinter-OL i Sochi, da han i dag vandt mændenes snowboard slopestyle finale i Rosa Khutor Extreme Park. Kotsenburg’s første run scorede 93,50 og ...

Læs mere
enni rukajarvi

Sochi2014: Guld til US i kvindernes snb slopestyle

Til kvindernes finale i snowboard slopestyle i Rosa Khutor Extreme Park søndag, tog amerikanske Jamie Anderson guldmedaljen med en score på 95,25. Sølvmedaljen gik til Finlands Enni Rukajarvi med e...

Læs mere