Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Postkort fra Ida Boesen på Maui

windsurf

Postkort fra Ida Boesen på Maui

Hej derhjemme,

Som mange af jer måske har læst om her på Riders.dk, så har jeg siden i vinters lagt planer om at rejse til Maui, Hawaii denne sommer. Meningen var i begyndelsen at jeg skulle nogle uger på sprogskole i England (eller det var min mors mening), da jeg skal have engelsk på højniveau næste år i gymnasiet. Selvfølgelig tiltrak det mig ikke meget at tilbringe hele min sommer i Cambridge, så jeg begyndte at kigge lidt på andre muligheder.

Med tanken om at jeg skulle rejse til et engelsktalende land, var Hawaii det første der slog mig (er man surfer eller ej!?), så jeg mailede Jeffrey Henderson, fra Hot Sails Maui (som er min sponsor), for at høre hvilke muligheder, eller hvordan jeg skulle gøre det hvis jeg skulle tilbringe min sommer på Maui. Han vendte så tilbage med den meddelelse at jeg kunne bo hos ham hvis jeg ville… Og KLART jeg gerne ville det!

Så nu 5 måneder senere befinder jeg mig på Maui, hvor jeg skal tilbringe de næste 5 uger. Jeg fløj hertil i mandags, og landede 24 timer senere, stadig mandag på øen. Turen her over var noget af en rutsjebane af oplevelser og tanker. Jeg tror aldrig jeg har følt mig så lille bitte og alene i verden som under den tur, samtidigt med at jeg glædede mig helt vildt, men samtidigt stillede mig selv spørgsmålet, hvordan helvede jeg kunne få den tanke at rejse helt alene om på den anden side af jorden, første gang jeg skulle rejse alene!

Men nu er jeg her, og har været her i en 4 dage, og nej hvor er her dejligt! Jeg bor ca. 20 meter fra vandkanten, lige imellem Camp One og Kanaha Beachpark, med Sprecksville lige om hjørnet (som er tre af de bedste spots på Maui om sommeren). Jeg har allerede mødt en masse rigtig venlige mennesker, og sejlet en masse, så jeg kan bestemt ikke klage, og jeg har nu forstået hvorfor det lige var jeg valgte at rejse om på den anden side af jorden, – Maui er paradis!

I løbet af de første dage har jeg surfet en masse, været lidt med på en windsurfing-skole for børn, mistet min pung, spæret mine kort, fundet den igen (flot), fået hudafskrabninger op og ned af benene (det eneste gode ved en våddragt er at den beskytter de ellers så blege men uskrammede ben), blevet præsenteret for Robby Naish, og rigtig mange andre ting selvfølgelig, og i morgen middag (altså klokken 24 hos jer), skal jeg ud og sejle på Hookipa med en anden pige som arbejder for Hot Sails Maui, så det glæder jeg mig rigtig meget til! –så bliver det spændende om der er fladt eller om jeg skal vaskes…

Og ikke at forglemme, så har jeg været så heldig at jeg har nået at få de nye 2007 RRD boards med mig til Maui, hvor jeg også har fået mine nye 2007 DIVA sejl, som er såhh fine. De nye DIVAér lukker en smule mere luft ud i toppen end de tidligere DIVAér, ud over det er de stadig lige så nemme og lækre at sejle med som altid, så dem er jeg rigtig rigtig glad for ( og ikke mindst, så elsker jeg det nye design)! Af boards bruger jeg ikke rigtigt andet end min 65 liters Hard Core Wave, da alt andet ville være alt for stort hernede. Den er jeg desuden super glad for, selvom jeg var lidt betænkelig ved at skifte min meget bredere WaveCult 68 liter ud med den smalle HCW, men faktisk føles boardet ikke smallere, og er super manøvredygtigt! En RRD team sejler her fra Maui prøvede min HCW og blev også helt glad for den, da han før havde savnet den hurtige reaktion i sin 2006 HCW, da den mere er lavet til down the line wave surfing,- så der er tydeligvis sket en stor ændring i dem! Hermed må jeg jo så indrømme at det gør ikke det store at de har taget deres 68 liters Wavecult af markedet næste år.

Nå, men det er desuden svært at få taget billeder mens jeg sejler, da revet er 300 meter ude på vandet, men Jeffrey snakker om at jeg om to uger skal have lavet noget photoshoot for ham og RRD, så det glæder jeg mig til! (men skal nok få taget nogle billeder fra land inden)

Så er det tid til at putsove på Maui…

ALOHA 😉

Ida Boesen

Sponsoreret af: Hot Sails Maui, Roberto Ricci Designs, Roxy, Pat Love og surfpusher.dk

Read more

sheriders

Windsurfing - Postkort fra Ida Boesen på Maui

I løbet af de første dage har jeg surfet en masse, været lidt med på en windsurfing-skole for børn, mistet min pung, spæret mine kort, fundet den igen (flot), fået hudafskrabninger op og ned af benene

Læs mere
windsurf

Diva Day Recap

Så har vi fået lidt ord og billeder fra Mette om forrige uges Diva Day i Bork. Vi fik også et telefoninterview med Mika en deltager fra Sjælland

Læs mere