Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Postkort fra Ida Boesen på Maui - Det sidste i denne omgang

windsurf

Postkort fra Ida Boesen på Maui - Det sidste i denne omgang

Hej derhjemme,

Nu nærmer tiden sig desværre… Jeg er næsten på vej hjem!

Men det hindrer mig nu ikke fra at nyde den sidste tid på Maui endnu mere. Her er virkelig dejligt, og for hver dag føler jeg mig mere og mere hjemme her på Maui.

Det begynder at bliver helt familiært, og er kommet rigtig tæt på Jeff og hans familie (Jeff lader mig endda låne hans bil om aftenen), og har det sjovere og sjovere med mine nye venner her på Maui for hver dag der går!

Har oplevet rigtig mange ting de sidste par uger, men dog ikke windsurfet helt så meget som jeg gerne ville, da vi ikke har så meget vind. Har sejlet med min 5,3 DIVA på min RRD Hardcore wave 86 liter næsten hver dag de sidste par uger (dog en del uden at plane), men har det sjovt, og prøver ihærdigt at få min gecko til at virke… den skulle meget gerne være der inden NM.

I går besluttede en veninde og jeg efter et par timer i gode bølger med 4,3m sejl at bruge det sidste af dagen på Jeff´s tandem-bølgeboard… det var såhh grineren!

Her er en masse billeder fra de sidste dage… måske i kan få en ide om hvor svært det bliver at tage hjem til Danmark. Men på den anden side så savner jeg virkelig mine venner og min familie!

Men én ting er sikkert, og det er at jeg vender tilbage til Maui (så må jeg jo bare bruge det næste år på at overbevise mine bedste venner om at de skal med, så jeg ikke behøver at savne dem)!

Aloha

Ida

Se galleriet med alle Idas billeder fra hendes ophold på Maui

Read more

sheriders

Skateboard - girliecamp i Odense den 12. til 13. august

Riders.dk har fået en henvendelse fra nogen tøser der prøver at få flere piger til at skate. Så hvis du er pige og husker hvordan det er at være ene høne i en kurv fuld af hanekyllinger på en winds...

Læs mere
snowboard

Skate girliecamp i Odense den 12. til 13. august

Riders.dk har fået en henvendelse fra nogen tøser der prøver at få flere piger til at skate. Så hvis du er pige og husker hvordan det er at være ene høne i en kurv fuld af hanekyllinger på en winds...

Læs mere