Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Rail Crusade Kbh 06 - AFLYST

ski

Rail Crusade Kbh 06 - AFLYST

Jeg må desværre bringe den sørgelige nyhed, at Rail Crusade i denne omgang er aflyst. Der har simpelthen ikke været nok, der tilmeldte sig.

Faktisk har jeg kun 2 officielle tilmeldelser, en fra min lille bror Daniel Duffau-Rasmussen og så Benjamin Beckett, som havde tilmeldt sig noget der ligner 34 sekunder efter Riders.dk omtalte Rail Crusade første gang for omkring 2 uger siden. Sådan Benjamin!

Nogen vil måske mene at det kunne jeg sige mig selv. Ingen freestylere er hjemme i Danmark på den her tid af året, alle er jo på sæson rundt omkring i verden. Men min tanke var at få nogle nye navne frem på den danske freestyle ski scene. Nogen der måske ikke har været på sæson endnu og stadig slider i det på skolebænken.

Eller nogle “late bloomers” som lige skal have den sidste portion selv-overbevisning inden, de kvitter job, villa, vovse og Volvo (ikke en sponsor!), og udlever drenge drømmen om at stå på ski hver dag.

En anden grund kunne være, at dansk freestyle desværre er blevet ramt af en del skader denne sæson. Skadeslisten tæller; Christian Duffau-Rasmussen (540-shop, Supermen, Hermes Freestyle ski, Rail Crusade KBH ‘06), Rasmus DJ, Nikolaj Jungersen, Kim Banhazy Nielsen.

God bedring til os alle sammen…

Uanset hvad grunden er, så lader jeg mig ikke slå ud. Så vi prøver igen efter jeg har undersøgt lidt nærmere hvor mange og hvem der egentlig kunne være interesseret og selvfølgelig hvornår.

Mit mål er at få det på benene i år og så hurtigt som muligt.

Så hold øje med railcrusade.dk og riders.dk for info omkring “Rail Crusade KBH ‘06 Rounde 2”.

Christian Duffau

Read more

windsurf

Hawaii Pro er officielt udskudt

Så kom den officielle udmelding fra PWA

Læs mere
snowboard

Se Jukebox på TV2 Sputnik

Du kan nu se sidste sæsons bedste danske Freestyle Ski & Snowboard film på TV2 Sputnik

Læs mere