Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Rangliste i Juelsminde

windsurf

Rangliste i Juelsminde

Det er som sagt mit tredje Rangliste stævne og ind til videre, har jeg kun haft gode oplevelser i surf universet. Alle hjælper hinanden, ingen bliver holdt udenfor, alle er utrolig positive overfor alle de juniorer der er kommet med på ranglisten i år.

Stævnet startede lørdag morgen, så jeg fik pakket min nye surftrailer og kørte af sted til det Jyske. Det så ikke så godt ud da vi kom der over, gråt og trist, det regnede helt vildt og vinden lå omkring 3-4 s/m. Der skulle ikke ha været ret meget mere vind før vi kunne ha startet en sejlads, men da metrologerne havde lovet at vinden ville aftage fra formiddagen og hen over middagen blev sejladserne udskudt til klokken 14.00.

Alle der var tilmeldt til super 8 Young Gun fik nogle gode sejladser, båden lørdag og søndag.
Imens det regnede udenfor, blev computerne sat op i klubhuset og der blev set Le mens i fjernsynet. Klokken blev 14.00 og vinden så stadig ikke ret lovende ud, så sejladserne blev igen udskudt til 17.00.
Det regnede ikke så meget mere, der blev spillet petang på stranden og da klokken endelig rundede kl. 17.00 blev sejladserne skudt af. Og folk var kar til sort helstegt pattegris i klubhuset.

Om søndagen havde metrologer lovet mere vind 6 til 8 s/m. Første start skulle gå klokken 10.00 og jeg var bare 100 % klar, fysisk og mentalt, udstyret var tip tunet og dragten var kommet på. Klokken var kvart i ti og da jeg havde båret det hele ned til stranden, lød der to skud, som betyder udsættelse på ubestemt tid. En halv time senere tog Sebastian Kornum, Danni Jakobsen, Christian Justesen og jeg på vandet, vi lå og sejlede lidt frem og tilbage, det blæste omkring 3-4 s/m og i et kort stykke tid 5 s/m, så vi kunne lige pumpe den op og plane engang imellem. De andre kørte lidt mere med klatten da de havde 9.8 på og jeg kun havde 9.0 på. Men bare vent til jeg får en 9.8 så skal i nok få klø.

Kl.12.30 blev vi kaldt på vandet, det blæste 5 s/m inden ved land. Men da vi kom ud til banen blæste det 6-7 s/m. Jeg var som sagt 100 % klar og jeg var bare indstillet på at jeg skulle have den vildeste start nogensiden. Min prestart gik meget godt, jeg havde besluttet at starte Styrbord, da der var Styrbord fordel, da der var 1 min til start, begyndte jeg at søge ned mod linjen, kom ned til liniebåden og da jeg så at der var 2 sek. til start på mit ur, sejlede jeg op mod linjen. Det endte med en stor flok tyvstarter men kun Kurosh Kiani, Torben Kornum og Frederik Lindekilde blev taget. Lidt ærgerligt, men man skal jo også have nogle tyvstarter for at kan lave de helt gode starter.!!

Når man laver en tyvstart må man ikke være med i den næste sejlads, så jeg lå og så starten fra sidelinien, Sebastian Kornum fik en god start og tog ca. 300 m. på Styrbord også vendte han ind mod land, og det var rigtig godt set, da der var mere vind i den side af banen, det viste sig også på resultatet da Sebastian Kornum kom ind som nr. 2 lige efter Jesper Vesterstrøm. Sejladsen blev til en Funsejlads (Ikke tællende Sejlads).

Jeg sejlede imod land, jeg prøvede at rykke mine trapez liner ca. 10 cm. Tilbage og det gjorde bare at det hele var nemmere at styre, og det gav bedre balance i brættet.
Vi kom på land nogle begyndte at rigge udstyret af, og imens vi ventede på hvad dommerne ville gøre, så vi le mens. Stævnet blev skudt af klokken 15.00.

Alt i alt et okay stævne, rigtig lækker mad, den masse regn vi fik, kunne vi have klaret hvis der bare havde været lidt vind.
Men nu har jeg os prøvet det, et stævne uden vind. og hvis det ikke havde været for Sebastian Kornum, da han inviteret mig til Open Race Camp den 13-15 April i Juelsminde, havde jeg ikke begyndt at sejle med på ranglisten i år.

Så Det er bare super Sebastian!! 😉

Read more

sheriders

Skateboard - SkateCamp i Norge

Så er muligheden der for at komme på girl skatecamp. Et hurtigt smut op til Norge

Læs mere
windsurf

PWA Costa Brava Slalom42

Thomas Larsen DEN-136 rapporterer fra PWA Costa Brava, hvor han og dansk/australske Jesper Orth AUS-10 ligger godt med i Slalom 42 feltet

Læs mere