Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Rasmus Baltsersen beretter fra Pozo

windsurf

Rasmus Baltsersen beretter fra Pozo

I ugen op til world cuppen knækkede jeg begge mine brætter midtover. Jeg prøvede desperat at få sendt et bræt express fra Spanien men det nåede aldrig frem. Jeg havde Lars Petersen i mit første heat. En halv time for heatet knækkede stroppen som holder toppen af masten. Jeg matte løbe hele Pozo rundt for at finde sejlmageren fra Cutre og få ham til at sy mit sejl. 3 min. før heatet gik i gang var jeg klar men sejlede som en syg kone og kunne ikke koncentrere mig. Dermed blev det til et farvel til mig i første runde. Stor skuffelse efter 4 måneders træning i Pozo. Fuck! Ellers er det gået okay for de andre danske sejlere. Robert Sand D-62 ligger nr. 17. Han gik videre i første runde. I looser runden besejrede han F-001 Regis Bouron og G-4 Klaus Voget. Robert mødte til sidst Albeau og måtte se sig besejret. Lars Petersen. ligger nr. 33. Han gik videre i første runde i mod mig. Dernæst tabte han til Bernd Flessner. Mads Bjørnaa D-20 tabte i første runde til KZ-1 Scott Fenton. I looser runden besejrede han K-101 Richard Foster, men tabte dernæst til H-24, Peter Volwater. Således ligger Mads nummer 33. Rasmus B. D36 Foreløbig ser placeringerne for wave såleds ud: 1. Kevin P. 2. Bjorn D. 3. Nik Baker 4. Josh Angulo 17. Robert Sand 33. Lars Petersen 33. Mads Bjornoe 49. Rasmus Baltsersen

Read more

windsurf

PWA - Pozo 2002 - Day 7

Vinden udeblev også på 7. dagen af world Cuppen. Det er meget sjældent at vinden ikke skyder den helt vildt her i juli måned på Gran Canaria. Men man regner også med at den inden for de næste 48 ti...

Læs mere
windsurf

PWA - Pozo 2002 - Day 7

Vinden udeblev også på 7. dagen af world Cuppen. Det er meget sjældent at vinden ikke skyder den helt vildt her i juli måned på Gran Canaria. Men man regner også med at den inden for de næste 48 ti...

Læs mere