Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Rasmus smider den rundt

windsurf

Rasmus smider den rundt

Hvad angår Jaws, så står jeg stadig standby til at fuldføre min største drøm, men jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg skal være heldige hvis jeg kommer til at sejle på Jaws i år. Big-swell-sæsonen er nemlig ved at være forbi og vi har ikke haft bølger i Jaws-størrelse i lang tid. Jeg håber på en “late season swell”.

Men jeg kan garantere for, at hvis jeg ikke sejler der i år så gør jeg det næste vinter. Forhåbentlig igen i samarbejde med Liquid Productions. Udover Jaws har vi også et par andre projekter vi gerne vil fuldføre…mere om det senere på Riders.dk.

I det hele taget går samarbejdet med Liquid productions går rigtig godt. Vi har fået en masse film i kassen til vores TV-projekt.

Når mine tekniske indstillinger er på plads, kan man her på Riders.dk få bragt små videoklips med windsurfing her fra Maui lige ind i stuen.

Vedlagte billeder er fra dage, hvor jeg er i action for Liquid Productions.

Stay tuned på Riders.dk for mere Hawaii-action.

Mahalo fra Aloha State.

Live the dream…Rasmus Baltsersen.

Read more

surf

PEYO IS BACK

Peyo er tilbage og han ser ikke ud til at have glemt hvad det der med surfing går ud på. Quikie-team-sejleren er her blevet fanget af linsens skarpe øje og stilen er helt i top

Læs mere
surf

Kalender for April

Det er ikke aprilsnar - de nye kalenderbilleder er ready to go. Så nu er der ingen grund til at glemme dagens dato. Bare giv gas boys and girls og hent det nyeste lir til desktoppen

Læs mere