Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Sæsonstart i Hanstholm

Andreas

Sæsonstart i Hanstholm

Endelig blev der vind og bølger i Hansholm – samtidig med at temperaturen tillod forsvarligt windsurf i “Cold Hawaii”. Christopher Friis har sendt en artikel med billeder fra årets første surfdag.

Lørdag d.13-03-2010 lovede samtlige vejrudsigter, efter snart 3 måneders venten, kraftig vind fra vest kombineret med milde temperaturer. Der var mødt mange af de lokale sejlere såvel som folk langvejs fra frem! Vi har samlet en række kommentarer fra de sejlere der trodsede kulden!! Derudover har Christopher Friis lavet en kort video som er i bunden af artiklen!

CHRISTOPHER FRIIS I POWERFULDT CUTBACK

CHRISTOPHER FRIIS I EN STALLED FORLNDER

CHRISTOPHER FRIIS MIDT I EN BACKSIDE

CHRISTOPHER FRIIS MIDT I ET CUTBACK
Christopher Friis D36:
KICK ASS fed sæsonstart i Middles, Hanstholm!! Full power med nogle fede, store og kolde kasser og alle drengerøvene på vandet!! Jeg lagde ud med en tørskoet stalled frontloop på første tur og første bølge 😀 Adrenalin kick!! O´Yeah.. Tror jeg var den eneste der gad ligge og springe, så jeg lå bare og prøvede at få mit pushloop til at stå igen og børste støvet af forlænderen!! Mine fingre var ved at falde af til sidst så jeg lagde mig længere ned på spottet og red nogle af de fede 2 meter høje og rene kasser som kom rullende ind!! Freakin awesome!

JONAS KNUDSEN TVINGER DET SIDSTE UD AF EN MINDRE BoLGE

JONAS KNUDSEN I ET STILFULDT CUTBACK Paa EN GOD KASSE
Jonas Knudsen D103:

Så blev sæsonen skudt i gang. Destination Middles, Aka The Cold Hawaii. Vand og luft – temp 1 grad. Vind til en godt poweret 4,5 og 2 m bølger. Perfekte forhold at starte op på efter istiden! Jeg lagde ud med et katapult styrt på første tur ud, stabil kold dukkert! Jeg kunne snildt mærke at jeg var rusten, men efter et par ture, en del basken og klappen med hænderne, begyndte tingene stille og roligt at virke igen. Det var intet mindre end awesome at snitte bølger igen sammen med drengene efter en lang vinter! Lad os satse på at foråret sparker igennem, så vi kan få noget mere playtime! 😉

JAKOB Paa VEJ TILBAGE EFTER EN LANG VASKER

JAKOB DAHL I BOTTOMTURN MOD EN STOR SKUMMER
Jakob Dahl D1011:
Så kom vi endelig på vandet igen efter en lang og hård vinter. Vi var efterhånden også ved at være blevet godt vind- og vejrliderlige alle sammen, så det var dejligt at få snittet bølgerne i Hanstholm igen.

MADS BJrN PRESSER DET SIDSTE UD AF DET DER VAR EN FED BLGE
Mads Bjørnå D20:
Det blev sku en god sæson start, nye icon´s, rimlig tempertur, fine bølger hvad mere kan man forlange? tog to timer i træk uden krise i fingerene så det er startet godt nu må vi se om i foråret også leverer 🙂 jeg er klar, ses der ude.
ANDREAS BLAABJERG MIDT BOTTOMTURN
Andreas Blaabjerg:
Efter at have gået en hel vinter og haft totalt abstinenser over ikke at kunne komme på vandet og bare set på drengene give den max røvhul i SA, var det sgu fedt endelig at kunne komme på vandet igen :).

Kunne godt mærke at windsurf formen var noget rusten, men det var sgu lige meget bare det at komme på vandet igen og fyrer den af med drengene var VM.
Nu ser jeg bare frem til forhåbenlig et kick ass forår med masser af fede bølge dage hell yeah 🙂 🙂

Ses på vandet 🙂
TORBEN KORNUM VAR OGSÅ MoDT OP
Sebastian Kornum D24:

Det var en rigtig god fornemmelse at være på vandet igen efter 2 måneders pause. Jeg startede ud med at sejle 4,2 på 68 liter i et par timer, hvorefter jeg sejlede 72 liter slalom med 6,2. På bølgegrejet var det lidt svært at komme i gang igen. Jeg lavede en masse fejl, som jeg ikke plejer at lave, men det blev bedre til sidst. Specielt da jeg sprang ud på slalomudstyret, kunne jeg mærke de ekstra kilo, jeg har taget på over vinteren. Det var rigtig skønt, da jeg fik fartfornemmelsen igen. Jeg havde samme kontrol på slalombrættet som jeg plejer, hvilket betyder mest for mig, da jeg skal sejle VM i Frankrig om en måned.

Martin Sørensen D300
Totalt fedt at være på vandet igen:)! den værste og længste vinter jeg kan huske uden smut sydpå.
Lidt rusten men ellers ok tilfreds efter vinterens fitness. Fedt at se drengene igen – og med udsigten for næste uge er der ikke mange dage tilbage på land.
http://vimeo.com/10143579

Read more

windsurf

Nyt læsestof på nettet

Så er der kommet en ny udgave af Windsurfer International, som viser flotte travelblogs af steder man normalt ikke rejser til. En anden fed funktion ved et online magasin er videoer i artiklerne –...

Læs mere
Angulo Boards

Angulo signer junior

Angulo har signet en af de nye navne i Formula/Slalom – den 16 årige Gutek Kurczewski fra Polen, som vandt VM i Slalom 2009 på Bonaire. Det 16 årige talent har en stribe imponerende resultater bag ...

Læs mere