Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Scandia Sail For Gold Regatta

sheriders

Scandia Sail For Gold Regatta

Fra den 16. September til den 21. September blev det internationale stævne, Sail For Gold, afviklet. Stævnet blev afholdt ved Weymouth/Portland i det sydlige England hvor også de Olympiske Lege 2012 (sejlsporten) afholdes.
Danske windsurfer Sine Lysdahl deltog i stævnet sammen med 5 andre danske windsurfere. Her er hendes beretning fra stævnet.

Stævnet var super fedt selvom jeg gerne ville have sluttet med en bedre placering. Inden stævnet havde jeg været meget demotiveret i forbindelse med træning, såvel på vandet som på land. Men nu her, efter stævnet, sidder jeg med en rigtig god fornemmelse i maven. Fornemmelsen af, at ha’ givet den gas og på samme tid at ha’ fået big time smæk! Men det tror jeg også er sundt nok, hehe..


Den første dag startede jeg ud med at vælte tre-fire piger i vandet på startlinien, hvilket bestemt ikke var til min fordel. De råbte som sindsyge, og jeg endte derefter selv i vandet og måtte tage min straf, som den sidste over startlinen og dermed den sidste hele banen rundt. Men op på hesten igen, og anden sejlads gik suverænt, og jeg lavede en 10. plads.

De efterfølgende dage kan jeg kun sige, at det gik ned af bakke. Det er som om, jeg altid starter godt ud (hvis man ser bort fra mine ihærdige forsøg på at vælte samtlige OL deltagere i vandet), men som dagene går, sejler jeg ringere og ringere. Hmm. Meget mystisk.

En af dagene fungerede mit sejl ikke, så vi brugte lang tid på at trimme sejlpindene, og det mest pinlige af alt er, at da jeg kom i land fandt vi ud af at jeg ikke havde samlet min mast ordentlig. Ups – endnu en bommert fra min side.

Derudover måtte jeg også lige en tur på hospitalet en hellig søndag og besøge lægen. Med lidt maveproblemer og knap så mange toiletbesøg som normale mennesker, måtte jeg investere i diverse afladnings-produkter, som først hjalp 4 dage efter. Men så har jeg prøvet det. Man lærer jo af alt, og så fik jeg set noget andet end havnen og stranden.

Alt i alt var det egentlig et fedt stævne. Det er et super sted at windsurfe, selvom vi ikke havde meget vind nogle af dagene, hvilket er meget atypisk. Portland er stedet for både wave og freestyle windsurf, RS:X og formula. Der var også en del kiter, da stedet er ideelt med muligheder for både fladt vand og bølger.

Pause fra RS:X
Allerede inden stævnet havde jeg besluttet mig for, at dette skulle være mit sidste stævne i 2008 på RS:X. For at være ærlig, så må jeg indrømme, at jeg var kørt lidt sur i det. Men jeg blev ved med at tænkte, at det kunne bare ikke passe. Alt hvad jeg ”lever og ånder for” kan jeg da ikke blive træt af!? Men det kunne jeg. Det blev for ens formet og jeg har nok ikke givet mig selv udfordringer nok. Men nu hvor jeg har været af sted, og har overvejet hvad jeg gerne vil i fremtiden, så har jeg også fundet ud af, at det er dét her jeg vil.

Jeg vil gerne bruge det meste af min tid på at træne seriøst frem mod nogle mål, men jeg vil også gerne have det sjovt på samme tid.

Derfor har jeg sammen med Dansk Sejlunion trænerne lagt en plan for resten af 2008 og hele 2009. For mit vedkomne står resten af 2008 på wave/freestyle og hygge stævner, mens januar og februar tilbringes i Brasilien. Fra marts 2009 har jeg en masse stævner at se frem mod. Og jeg glæder mig mere end nogensinde! Jeg tror på at pauser er sunde nok, for man ved ikke hvor meget man holder af noget, før man savner det.”

//Sine Lysdahl

Roxy
Horsens Tandhjulsfabrik
Ikjær Intreprenør forretning
Resultaterne fra stævnet samt billeder kan se på:

Read more

windsurf

Jonas Kældsøe nu cheftræner

Den olympiske RS:X-sejler, Jonas Kældsøe ansat som cheftræner ved Kerteminde Sejlklubs Kraftcenter.

Læs mere
sheriders

Battle Of The Babes

Den 11. oktober 2008 afholder pro snowboarder Vera Janssen og det islanske tøjmærke Nikita et OPEN AIR SNOWBOARD JAM uden dørene af Jever Indoor Ski-Hall i Neuss i Tyskland.

Læs mere